Binance bevriest een deel van het gestolen geld van Cryptopia

Binance heeft een deel van het gestolen geld van Cryptopia, dat gestolen werd tijdens de high-profile hack eerder deze week, veiliggesteld. Dit maakte Binance-directeur Changpeng Zhao woensdagochtend bekend in een tweet.

Hij zei:

Cryptopia zei in een tweet dat de hack plaatsvond op maandag. Cryptopia, gevestigd in Nieuw-Zeeland, zei dat de hack voor “aanzienlijke verliezen” heeft gezorgd. De hackers verplaatsten ten minste $ 2,4 miljoen aan Ethereum (ETH) naar verschillende onbekende wallets. 

Daarnaast verplaatste de hackers ook ongeveer $1,2 miljoen aan Centrality (CENNZ). Toch is het nog onduidelijk wie er achter de hack zat. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat Cryptopia, om veiligheidsredenen, de overdrachten zelf heeft uitgevoerd.

Cryptopia zei dinsdag in een tweet:

De politie werd gisteren laat op de hoogte gesteld van het probleem en ze zijn nu bezig met de zaak aan het onderzoeken.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!