Hardware Wallet

CryptoBenelux Video: De Privacy Blockchain Sensatie van 2019! (deel 1)

Mimble Wimble, door velen gezien als HET protocol dat zal imponeren op het gebied van (privacy) Blockchains. $GRIN is een coin dat gebruik maakt van dit protocol en Grin gaat dinsdag 15 januari live! Geen ICO, geen Pre-Mine, maar ontzettend veel hype momenteel. Zie in onze eerste aflevering waarom, wij gaan dit op de voet volgen!

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN