CEO van Binance heeft vertrouwen in toekomst van digitale valuta

Chanpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, heeft ondanks de dalende trend veel vertrouwen in de toekomst van digitale valuta. Tijdens een gesprek in de ‘Bloomberg Daybreak: Middel East’ meldde hij aan Tracy Alloway en Yousef Gamal El-Din dat Binance het nieuwe jaar knallend ingaat. Zo zei CZ: “qua koersprijzen was 2018 een moeilijk jaar voor digitale valuta. Hierdoor komen veel blockchainprojecten in de problemen wat betreft de fundering. De markt corrigeert, maar de technologie zal zeker blijven bestaan. Daarnaast willen wij het jaar 2019 knallend beginnen. Er zijn genoeg mensen die vertrouwen hebben in digitale valuta, dus daar hoeft niemand zich zorgen om te maken”.

Tijdelijke koersprijzen, blijvende technologie

CZ laat weten dat de koersprijzen altijd speculatie aantrekken. Hierdoor zullen de koersprijzen op en neer schommelen. Nadat CZ een sterke volatiele markt constateerde, constateert hij nu ook een correctiefase van de markt. Hij heeft toegegeven dat het onmogelijk is om te weten hoelang de markt zich zal corrigeren. Wat hij wel weet is dat er steeds meer gedecentraliseerde applicaties worden gebouwd en er dus meer gebruikers zullen zijn in de toekomst. Ondanks de huidige twijfelgevallen over digitale valuta, is Binance nog erg ambitieus in het behalen van zijn doelen. Het bedrijf heeft voor het nieuwe jaar nieuwe doelen opgesteld. Eén van die doelen is het oprichten van een eigen gedecentraliseerd handelsplatform. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om meer vrijheid te ervaren tijdens het verhandelen van digitale valuta. Wanneer er werd gevraag naar de persoonlijke portfolio waarde van CZ, die eerder dit jaar 2 miljard dollar bedroeg, gaf hij als antwoord dat hij de huidige waarde van zijn portfolio niet kan bevestigen. Wel zegt hij dat zijn vertrouwen niet minder is geworden in deze markt. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!