Coinbase wil dat je crypto verdient terwijl je over crypto leert

Na de overname van Earn.com in april heeft Coinbase zijn eerste product op de website gelanceerd genaamd Coinbase Earn. Crypto-liefhebbers kunnen hier meer leren over bepaalde cryptocurrencies. Voor het lezen van deze informatie word je tevens beloond. Dit meldde de Amerikaanse handelsbeurs op 19 december in zijn blog. Onderzoeken hebben bewezen dat cryptocurrency bezitters die hebben geïnvesteerd in digitale activa, onvoldoende kennis hebben over de activa die ze kopen. De meeste mensen volgen aanbevelingen op van sociale mediagroepen zoals, Telegram.
Het plan is dat crypto gebruikers meer te weten komen over het nut van een activa en de onderliggende technologie. Daarnaast krijgen ze een deel van de activa om het uit te proberen.

Coinbase moedigt het leren met cryptocurrency aan

Op dit moment bevindt Coinbase Earn zich nog in een private-bèta en kan je het product alleen uitproberen als je hier voor bent uitgenodigd. De exchange heeft uitnodigingen verzonden naar een geselecteerde groep crypto-fans, die de Coinbase Earn ZRX-pagina kunnen bekijken om leerzame taken te voltooien in ruil voor ZRX. Zelfs als je geen uitnodiging hebt gekregen, kun je nog steeds de lessen bekijken en meer te weten komen over digitale valuta. Het digitale activaplatform gelooft ook dat Coinbase Earn nieuwe toegang voor gebruikers biedt om cryptocurrency te verkrijgen. Op dit moment zijn er drie beginners videolessen die door gebruikers kunnen worden voltooid, aldus de Coinbase Earn website. Coinbase Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!