Braziliaanse supermarktketen accepteert betalingen in digitale valuta

Een Braziliaanse supermarktketen in Rio de Janeiro ondersteund recentelijk betalingen in digitale valuta. Hiervoor hebben zij het personeel voor getraind. Het gaat om de digitale valuta’s: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash en Litecoin. De Braziliaanse supermarktketen heeft een jaarlijkse omzet van ruim 7 miljoen dollar. Er zijn 90 werknemers in dienst waarvan er twintig achter de kassa werken en dus getraind zijn in digitale valuta betalingen. Het bedrijf maakt de betalingen in digitale valuta mogelijk dankzij Coinwise, hier worden alle betalingen van klanten naar toe verzonden en omgezet in de Braziliaanse munteenheid. Binnen drie dagen ontvangt het bedrijf haar betalingen in de Braziliaanse munteenheid. Ze zijn nu pas begonnen met het implementeren van dit systeem omdat de Bitcoin koers zich lijkt te herstellen na een jaar durende daling. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!