Israel: GMT treedt toe tot RippleNet

Het Israëlische financiële dienstverleningsbedrijf GMT is toegetreden tot het bank- en betalingsprovidersnetwerk van Ripple. Dit meldde de onderneming in een recent persbericht. Het resultaat van een langdurig en nauwkeurig proces zal naar verluidt de onderneming helpen om op de voorgrond van de lokale financiële sector te blijven. Ripple, die protocollen en software ontwikkelt om als een wereldwijd betaalsysteem te dienen voor financiële instellingen, heeft verschillende samenwerkingen met meerdere financiële instellingen en banken om het internationale bereik te vergroten. Op dit moment zijn Ripple’s partners onder andere American Express, MoneyGram, en de Japanse SBI Group. Eerder deze maand heeft het bedrijfsblockchain consortium R3, XRP gekozen als de eerste cryptocurrency in zijn nieuwe gedistribueerde universele betaalapplicatie (DApp). Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!