Donald Trump neemt crypto-fanaat aan

De controversiële president Trump heeft, crypto-fanaat, Mick Mulvaney aangesteld als stafchef van het Witte Huis. Dit bericht werd naar buiten gebracht op 14 december via het officiële Twitter account van de Amerikaanse president en werd later gerapporteerd door CCN. Trump’s benoeming van Mulvaney in het Witte Huis wordt gezien als een zegen door crypto-fanatici. https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1073703744766922754?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1073703744766922754&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ccn.com%2Fdonald-trump-hires-prominent-bitcoin-supporter-mick-mulvaney-to-white-house-staff%2F Mick Mulvaney is een crypto-supporter en toen hij in het Huis van Afgevaardigden werkte was hij een van de mensen die gewerkt heeft aan het creëren van de Blockchain Caucus. Dit is een groep wetgevers die nieuwe wetten schrijven en creëren voor opkomende technologieën, zoals cryptocurrency. Mick Mulvaney zei eerder het volgende over blockchain technologie:
“Blockchain technologie heeft de potentie om een ​​revolutie teweeg te brengen in de financiële dienstensector, de Amerikaanse economie en de levering van overheidsdiensten, en ik ben trots om betrokken te zijn bij dit initiatief.”
Daarnaast heeft Mulvaney kennis over de interne werking van blockchain en crypto in het algemeen. Hij hielp de Blockchain Caucus met het opstellen van twee nieuwe wetgevingshandelingen die de groei en de evolutie van de blockchain industrie ondersteunen. Door Mick Mulvaney aan te stellen, lijkt het erop dat Donald Trump openstaat voor het potentieel van blockchain technolgie. De benoeming van Mick Mulvaney lijkt dus een stap in de goede richting te zijn voor de gehele crypto-markt. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!