Venezuela: Church’s Chicken accepteert crypto betalingen

Church’s Chicken, een internationale fastfoodketen bekend om zijn gebakken kip, is een partnerschap aangegaan met Dash Venezuela. Het doel is om de eerste fastfoodketen te worden die cryptocurrencies zal aannemen op zijn locaties in Venezuela. Volgens een nieuwsbericht is de privacy altcoin momenteel geïntegreerd op 10 Venezolaanse vestigingen. https://www.facebook.com/churchsvenezuela/photos/a.10152050251853778/10156354441078778/?type=3 De onderneming heeft meer dan 1.700 locaties in 25 landen en is de op drie na grootste kip restaurant keten achter KFC, Popeyes en Chick-fil-A. De bekendmaking komt kort nadat de CEO van KFC Venezuela, Antonio Sampaya, onthulde dat de fastfoodketen in de nabije toekomst geen Dash-betalingen zal accepteren. In gesprek met het Spaanse nieuwsartikel Critponotícias maakte Sampayo bekend dat het testen van crypto-betalingen wel degelijk werd besproken, maar dat niets is besloten. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!