Tencent Games vormt een partnerschap met Blockchain Esports Platform

Tencent Games heeft een partnerschap bekendgemaakt met SLIVER.tv, een blockchain esports entertainmentplatform. Het doel is om een 24/7 live esports-kanaal te creëren met streamers van FaZe Clan, Method en NRG, naast interactieve functies zoals het voorspellen van uitslagen, trivia, en prijzen voor kijkers. De grote ontwikkelingsgigant, die ook achter het populaire spel Ring of Elysium Battle Royale zit maakte tijdens de aankondiging op 19 november bekend dat het kanaal zou worden aangedreven door Theta beloningen en dat gebruikers in-game-items en upgrades konden kopen met Theta tokens.

Ring van Elysium en Theta

In een verklaring uitte Tencent Games zijn blijdschap over de mogelijkheid om Theta beloningen te kunnen bieden aan spelers van Ring of Elysium. Daarnaast kunnen gebruikers die het populaire spel op SLIVER.tv streamen, Theta Tokens al ontvangen door in te loggen en door te kijken naar live inhoud. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om Theta-tokens binnen het SLIVER.tv-platform te gebruiken om exclusieve in-game items en skins te kopen, of om kortingen te krijgen op real-world producten van geassocieerde sponsors. Mede-oprichter en CEO van SLIVER.tv en Theta Labs, Mitch Liu, zei:
Onze partnerschap met Tencent Games zal ons helpen om interactieve esports voort te zetten door spannende inhoud van Ring of Elysium te laten zien. Samengevoegd met onze unieke Theta beloningen en blockchain technologie maken gebruikers deel uit van de esports ervaring. Dit zal voor meer betrokkenheid zorgen en behoud van onze partners en games. “
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!