Bitcoin Cash ontwikkelaar zegt dat CoinGeek ABC gaat aanvallen

Tijdens een livestream van Bitcoin ABC, zei Bitcoin ABC’s zelfbenoemde “welwillende dictator”, Amaury Séchet, dat hij gelooft dat, Bitcoin Cash (BCH) mining pool, CoinGeek op dit moment een aanval voorbereidt tegen de ABC-chain. Hij haalde het feit aan dat ze, in de directe nasleep van de fork, niet in de buurt van hun normale 2 exahash aan mijnkracht schenen te werken. Enkele uren na de stream nam Séchet deel aan de chat en zei:
“Als je denkt dat je een beter plan hebt, en ik denk dat we met BCH een beter plan hebben dan Bitcoin (BTC), dan kun je concurreren op de open markt. We hebben gelijk, en we winnen uiteindelijk, of we zitten verkeerd en BTC wint uiteindelijk. Hoe dan ook, is het allemaal prima want dat is marktconcurrentie.” “Wat we nu zien is echter, of beter gezegd wat we nu niet zien, is hashrate van CoinGeek en BMG. Toch? Het is helemaal weg. Wat dat mij vertelt is dat ze een aanval aan het voorbereiden zijn.” “En op dit moment bevinden we ons niet in een situatie waarin mensen concurreren op een open markt. We bevinden ons in een situatie waarin we een tegenstander hebben die een aanval plant. En dus moeten we hen op dit punt als een aanvaller beschouwen.”
Hij gaf verder aan dat het prima is als mensen een fork willen (verwijzend naar de SV-fork). Maar als mensen een aanval tegen BCHABC plannen, worden ze ook als aanvallers gezien. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!