Groot Amerikaans Museum accepteert Bitcoin als betaling

Een belangrijk museum in Cleveland, Ohio, genaamd ‘Great Lakes Science Center’, accepteert Bitcoin (BTC) als betaalmethode vanaf 13 november. Dit meldde de lokale nieuwsbron Crain’s Cleveland Business (CCB). Volgens SpendBitcoins USA – een register waar je kunt zien welke detailhandelaren Bitcoin als betaalmiddel accepteren. Geeft aan dat er al minstens twee andere Amerikaanse musea zijn die cryptocurrency van bezoekers aannemen. Dit zijn ’the Museum of the Coastal Bend in Texas en St. Petersburg Museum of History in Florida’. De acceptatie van Bitcoin door het Ohio Museum komt slechts twee weken voor een komende Blockland Solutions Conference. Kirsten Ellenbogen, De president en CEO van het museum, gaf  in een verklaring aan dat “het accepteren van bitcoin slechts een klein deel van het momentum is om een blockchain ecosysteem in Cleveland te laten groeien”. De Great Lakes Science Center zal naar verluidt de crypto betaalsysteem BitPay gebruiken om de transacties van bezoekers af te handelen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!