Binance blijft het grootste crypto platform

Het bedrijf, Blockchain Transparency Institute, heeft de wereldwijde crypto exchange ranglijst van november bekendgemaakt. Bovenaan de lijst staat Binance met een 24-uurs volume van $1 miljard. Met meer dan 160.000 24-uurs webgebruikers, versloeg Binance gemakkelijk OKEx, de op een na grootste crypto exchange in de markt. Er werd hier gekeken naar het aantal actieve gebruikers, volume, mobiel volume, API-volume en websitebezoekers. In vergelijking met het dagelijkse volume van Binance van $1 miljard en 160.000 dagelijkse gebruikers bereikte OKEx $700 miljoen aan dagelijks volume van slechts 30.000 gebruikers.

Exchanges in Zuid-Korea verbeteren zich

Binance, OKEx en Huobi hebben in de afgelopen maanden hun positie als de drie grootste exchanges ter wereld verstevigd. Upbit en BitHumb, twee van de grootste exchanges in Zuid-Korea, zijn kort geleden in de top 10 beland, mogelijk als gevolg van een stijging van de vraag naar cryptocurrencies in het land. die is afgeschilderd door een aanzienlijke toename van het volume van de Bitcoin-naar-Koreaans gewonnen ruilpaar. Kort geleden verklaarde de Financial Services Commission (FSC) commissaris Choi Jung-gu dat banken mogen werken met cryptocurrency exchanges bij het bij het verlenen van bankservices. Daarnaast zou de goedkeuring van de FSC kunnen leiden tot een toename van handelsactiviteiten op de lokale markt. Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!