Wat is BitHumb?

BitHumb is een van de meest populaire cryptocurrency handelsplatformen in Zuid-Korea. De exchange is in 2013 door het bedrijf BTC Korea.com LTD opgericht en heeft nu zijn hoofdkantoor in Seoul. BitHumb is een van de leiders onder de cryptocurrency handelsbedrijven in Zuid-Korea en Japan in termen van handelsvolume. Bijna alle opties van BitHumb zijn gericht op Aziatische landen. Ook zijn de meest populaire cryptomunten beschikbaar, echter is de enige beschikbare fiat-valuta de Zuid-Koreaanse won.

Fees voor transacties bij BitHumb bedragen ongeveer $0,15 en zijn niet gebonden aan het bedrag van de transactie. In 2017 gehackt en heeft deze drie procent van de gebruikers getroffen. De hack was echter geen beveiligingsprobleem, omdat de toegang werd verkregen vanaf de pc van een BitHumb medewerker.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!