Oprichter IOTA voorziet massa-adoptie, maar heeft ontwikkelaars nodig

De oprichter van IOTA Foundation, David Sonstebo, heeft het belang van het leren van programmeren benadrukt. Dit volgens een Reddit post die op 29 oktober geplaatst werd. Volgens David zijn er veel bedrijven zijn die ‘jou’ nodig hebben. Met de toenemende vraag om een ​​gedeelde economie te ontwikkelen, merkte David op hoe meer dan 600 bedrijven IOTA benaderde om hen te helpen hun doelen te bereiken. Het grootste obstakel is echter het tekort aan goede ontwikkelaars. Op dit moment kun je hele goede deals krijgen als je kennis van IOTA en basisprogrammering hebt. Veel van de lopende projecten missen simpelweg mensen die de basiskennis van programmeren en van IOTA bezitten. Het ontbreken van systeemintegrators van derden om het gebruik van IOTA en zijn platform te implementeren  één van de grootste hindernissen die op dit moment moet worden overwonnen. Door de verbindingen die te vergelijken zijn met Tinder, die het team achter IOTA aan het bouwen is, verklaarde David dat internationale adoptie op een recordschaal zal toeslaan:
“We bouwen momenteel een partnerschapsstructuur voor bedrijven op, denk aan een Tinder voor bedrijven die willen samenwerken met IOTA. De schaarste op dit moment heeft betrekking tot ontwikkelaars van derden die IOTA kennen. Zodra dat laatste stukje van de puzzel op zijn plaats valt, zal IOTA adoptie zien op een schaal die nog nooit eerder in onze geschiedenis is waargenomen. Dit is hoe projecten internationaal opschalen.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!