Johnny Depp sluit zich aan bij TaTaTu platform

Hollywood-ster Johnny Depp heeft gisteren een contract getekend met een nieuw cryptocurrency gerelateerd platform genaamd TaTaTu. Het platform heeft als doel om entertainment aan te bieden.

Een ‘nieuwe aanpak’ voor entertainment

TaTaTu is een op cryptocurrency gebaseerd platform dat gebruikers in tokens betaalt, als beloning voor de interactie met bepaalde content zoals films en spellen (volgens de website). De nieuwsbron Hollywood Reporter heeft gisteren bekendgemaakt dat Depp samen met Andrea Iervolino aan de opdracht zal werken. Iervolino is de zakenman, ondernemer en filmmaker achter het TaTaTu-platform. Daarnaast leid hij AMBI Media Group samen met Monica Bacardi. Depp richtte eerder ook een productieonderneming op genaamd Infinitum Nihil. Hij zal hier het TaTaTu-platform voor gebruiken om films en content te maken.

Iervolino en Depp samen

Depp en Iervolino hebben nu al wat lopen en zullen later deze maand samen een film opnemen. Deze film zal geproduceerd worden door Iervolino en zijn productiebedrijf (AMBI), vertelde The Hollywood Reporter. De film, Waiting for the Barbarians, is gebaseerd op een roman van auteur J.M. Coetzee. De Hollywood Reporter maakte bekend dat hij het enorme eer vind om met Depp te werken en verklaarde dat “Johnny het vermogen heeft om materiaal te conceptualiseren op een manier die weinigen kunnen, en is ontlast van conventionele industrieformules die de projecten dicteren die traditioneel gemaakt worden”. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!