Coinbase IPO staat op het punt gelanceerd te worden

Ran Neuner, presentator van de Crypto Trader-show op CNBC Afrika, beweert dat Coinbase op het punt staat op haar eerste IPO (Initial Public Offering) aan te kondigen. Dit zei Neuner in een tweet die op donderdag 25 oktober geplaatst is. De details zouden vandaag in de Crypto Trader-show bekend gemaakt moeten worden. Neuner verstrekte verder ook statistieken over Coinbase. Uit de infographics blijkt dat het aantal gebruikers op Coinbase nu 25 miljoen heeft bereikt en er zijn 600.000 actieve gebruikers op het platform. Verder laten de statistieken zien dat Coinbase het afgelopen kwartaal $ 90 miljoen aan inkomsten heeft gegenereerd. Ze verwachten verder nog $ 450 miljoen te verdienen in het laatste kwartaal. In 2017 liet de CEO van Coinbase, Asiff Hirji al wat hints vallen over een eventuele Coinbase IPO. Hij zei onder andere:
“Het meest voor de hand liggende pad van Coinbase is om op een bepaald moment publiek te worden, maar er is nog veel dat we moeten doen om zover te zijn.”
Het is even de vraag hoe de Coinbase IPO er precies uit gaat zien. We wachten geduldig af tot er meer informatie over vrijkomt en dan rapporteren we het terug aan jullie. Coinbase Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!