Huobi lanceert een stablecoin oplossing

Huobi exchange heeft vrijdag 19 oktober de creatie aangekondigd van wat het zelf een “stablecoin oplossing” noemt. Dit kondigde het bedrijf aan in een blogpost. Gisteren is het live gegaan en het project, beter bekend als HUSD, is een stablecoin oplossing van Huobi. Deze stablecoin kunnen gebruikers gebruiken om als tussenpersoon te fungeren als hen gebruik wil gaan maken van PAX, TUSD, USDC of GUSD. Huobi accepteert deze vier stablecoins en zal ze opslaan. Vervolgens zullen de gebruikers hun saldo in HUSD te zien krijgen. HUSD zal ook verhandelbaar zijn tegen andere cryptocurrencies, beginnend met USDT, BTC en ETH. Door HUSD te gebruiken is er geen noodzaak om te kiezen tussen de verschillende stablecoins en daarnaast bespaar je kosten bij het wisselen tussen stablecoins.. Huobi gaf verder ook aan dat het in de toekomst gaat uitbreiden naar andere stablecoins. De managers schreven:
“We zullen de ontwikkelingen op de stablecoin markt goed in de gaten houden en de HUSD-normen optimaliseren.” “We kijken uit naar meer stablecoins die betrokken kunnen worden bij het HUSD-systeem.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!