Bitfinex introduceert nieuw ‘verbetert’ stortingssysteem

Bitfinex heeft een ‘verbetert’ stortingssysteem geïntroduceerd, kort na de tijdelijke opschorting van stortingen van vorige week. Dit volgens een officiële blogpost op dinsdag 16 oktober. Bitfinex is momenteel wereldwijd de op drie na grootste beurs, op basis van het dagelijks verhandelde volume. Vorige week hebben wij een artikel geplaatst over de opschorting van vier fiat valuta’s, EUR, USD, JPY en de GBP. Bitfinex heeft zelf geen reden opgegeven voor de stop, echter zeiden ze dat ze “naar verwachting binnen een week zouden worden hervat”. Op 15 oktober plaatste Bitfinex echter wel een bericht waarin uitgelegd dat zij de “fiat-stortingen tijdelijk hadden onderbroken voor bepaalde gebruikersgroepen, met het oog op eventuele verwerkingscomplicaties.”

Opnames waren wel ‘gewoon’ mogelijk.

Het nieuwe systeem is volgens Bitfinex ​​”nieuw, verbeterd en stabieler”. De exchange beweert dat het nieuwe systeem KYC-compliant klanten van over de hele wereld in staat zal stellen om stortingen te doen. Het nieuwe systeem zal stortingsverzoeken binnen 48 uur beoordelen. De betaling zelf zal binnen 6-10 werkdagen worden verwerkt. De minimale fiat storting zal nog steeds $10.000 blijven. Het verwerkingstegoed zal 0,1% blijven. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!