Start-up Inks sponsordeal met British Masters toernooi

Een blockchain-startup wordt een officiële sponsor voor een professioneel golftoernooi in het Verenigd Koninkrijk. LIFElabs, heeft een sponsordeal getekend met het Sky Sports British Masters toernooi, dat volgende week gaat beginnen. Door deze samenwerkingsverband zal het bedrijf de eerste digitale valuta bedrijf zijn dat een mainstream golftoernooi helpt naast grote ondernemingen zoals Adidas, Ladbrokes en TaylorMade. LIFElabs wilt gebruik maken van het wereldwijd platform van de British Masters om haar LIFEtokens te introduceren. De onderneming heeft een ‘hole-in-one’-wedstrijd geïntroduceerd waarbij’ de eerste speler die een ace slaat op de hole van 222 yard ‘een bonus wint van £12.000. Het prijzengeld wordt omgezet van LIFEtokens naar de Britse Pond en wordt verder aangevuld met een donatie van LIFElabs ter ondersteuning van The European Tour Foundation en Cancer Research UK Kids & Teens. “We gaan samenwerken met de European Tour omdat het een innovatief merk is binnen de golfwereld, zodoende Luke Chittock, de hoogste baas van LIFElabs. ” Zowel LIFElabs als de British Master willen een echt verschil gaan maken voor het leven van mensen, zowel hier in het Verenigd Koninkrijk als wereldwijd.” De samenwerking is ook een duidelijk bewijs van de groeiende partnerschappen tussen crypto en sportverenigingen. Eerder dit jaar ging voetbalclub Liverpool een samenwerkingsverband aan met TigerWit, een op blockchain gebaseerde handelsapp. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!