Blockchain Capital Expert: bitcoin zal niet verder zakken

Spencer Bogart, deskundige van digital currency en blockchain-onderneming Blockchain Capital, heeft verteld dat de Bitcoin prijs bijna zijn dieptepunt heeft bereikt. Dit meldde CNBC op 5 oktober. Tijdens het gesprek bij CNBC’s “Fast Money,” zei Bogart: ”We zitten nu ongeveer 70 procent van ons hoogtepunt af, dus ik denk dat Bitcoin dichtbij de bodem is evenals de rest van de markt”.
“Tegen het einde van het jaar, toen we in de piek van de bullmarkt zaten, leek slecht nieuws geen invloed te hebben op de markten. Nu zien we de andere kant van dat. Wanneer we een week hebben met goede nieuwsberichten, dan heeft het bijna geen invloed op de prijs”.
Bogart’s voorspelling over de bodemprijs van Bitcoin volgt na soortgelijke uitspraken van belangrijke marktspelers zoals de oprichter van crypto investering bedrijf Galaxy Capital Management, Mike Novogratz. Novogratz gaf in een tweet aan dat digitale valutaprijzen vorige maand een dieptepunt hebben behaald. Tijdens de Beyond Blocks-conferentie in Zuid-Korea in november, voorspelde Novogratz ook dat veel instellingen de crypto markt “binnen de komende twee tot drie jaar” zullen betreden. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!