Tom Lee verwacht $1.900 Ethereum prijs voor eind 2018

De onderzoeksleider van Fundstrat Global Advisors, Tom Lee, voorspelt dat Ethereum (ETH) dit jaar nog een enorme prijsstijging gaat doormaken. Hij gaat zelfs zo ver met zijn voorspelling dat hij, in een interview met Bloomberg, aangaf dat Ethereum de $1.900 gaat halen voor het einde van het jaar.

Tom Lee verwacht een trendomslag voor Ethereum in het vierde kwartaal van 2018. Lee erkende de strijd van de munt, die in Q3 2018 meer dan 50 procent van zijn waarde verloor, en wees erop dat de concurrentie Ethereum heeft achtergelaten met twee standaarddeviaties. Volgens Lee betekent een dergelijke situatie dat Ethereum een ​​prijsbounce zal ervaren. In een reactie op deze kwestie zei Lee:

“Ethereum staat op het punt om een trendomslag te gaan krijgen en dit zal een sterke rally veroorzaken. Het sentiment is momenteel overdreven negatief.”

Voor Lee baseert zijn voorspelling op de historische prestaties van Ethererum wanneer de munt slecht presteert, in vergelijking met de topmunten, met twee standaarddeviaties. Wanneer dergelijke situaties zich voordoen, komt ETH altijd terug, aldus Lee.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!