FanDuel partnerschap met Dash voor Crypto Cup

FanDuel heeft de terugkomst bekendgemaakt van de Crypto Cup, waarmee sportliefhebbers prijzen kunnen winnen in DASH .

FanDuel promoot Cryptocurrency

Nadat we in februari de Crypto Cup editie hebben gehad voor de NBA playoffs, volgt nu de NFL. De Crypto Cup is begonnen op 9 september en zal eindigen op zondag 6 januari. FanDuel hield in januari 2018 een soortgelijk NFL toernooi genaamd Bitcoin Bowl. Gebruikers hadden toen de mogelijkheid om prijzen te winnen in bitcoin.

Crypto Cup schema

De Crypto Cup editie bestaat uit 18 wedstrijden en zal plaatsvinden tussen 9 september en 30 december, gevolgd door de finale op 6 januari. De competitie is beschikbaar voor alle inwoners uit de Verenigde Staten en Canada en er is een strikte regel van slechts een éénmalige inschrijving. Zodra je kans wilt maken op de finale van januari 2019, dien je eerst aan alle 18 wedstrijden hebben deelgenomen. De gebruikers die vervolgens in aanmerking komen voor de finale, zullen hiervan op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Hoofdprijs

De hoofdprijs van de Crypto Cup bestaat uit een 2-daagse reis van 2 nachten en een ticket voor de Super Bowl in Atlanta. De finale van de Super Bowl staat momenteel gepland op zondag 3 februari.

Andere prijzen

Tijdens de competitie worden er ook verschillende andere prijzen verdeeld in DASH tokens. In week 1-3, 5-7, 9-11, 13 en 15 tot 17 is er een prijzenpot van $1.000 in DASH. Deze prijzenpot zal verdeeld worden over de 5 wekelijkse winnaars. Week 4 en 8 hebben een prijzenpot van $5.000 in DASH. Tot slot hebben week 12 en 14 een prijzenpot van $ 7.000 en $ 10.000 aan DASH. Heb je iets gewonnen dan zal er binnen 72 uur contact met je worden opgenomen met de uitleg hoe ze hun prijzen kunnen opeisen. Het prijzengeld zal uiteindelijk binnen 30 dagen in je DASH portemonnee bijgeschreven worden. Benieuwd naar het laatste cryptonieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!