WNBA partnerschap met sport streaming ICO

Live streaming platform SportsCastr heeft een partnerschap bekend gemaakt met de Women’s National Basketball Players Association (WNBPA), om interactief live wedstrijden aan te bieden voor fans. Eerder in augustus heeft al een grote deal plaatsgevonden met de NFL.

WNBA Players Association partnerschap met ICO

SportCastr zal alle fans toegang geven tot speciale beelden van de vrouwelijke basketbal professionals in de wereld. Om gebruik te kunnen maken van dit platform, dien je de SportsCastr’s FanChain token te gebruiken. Dit is allemaal tot stand gekomen door een partnerschap met REP Worldwide, een licensiebureau voor spelers en marketing van de WNBPA, WNBA-spelers worden uitgenodigd om het SportsCastr platform te gebruiken en om fans live commentaar te geven tijdens professionele wedstrijden en universiteitssporten. Op het platform kun je ook de spelersinformatie terugvinden en een lijst van de meest populaire streams. WNBPA, COO Terri Jackson, zei als volgt:
Fans verlangen naar live interactie. Via het streamingplatform krijgen onze spelers een unieke kans om fans in realtime te betrekken. Dit past ook precies in onze doelstelling, om unieke licentievoorwaarden voor groepen op te bouwen via REP Worldwide die fans en spelers dichterbij brengen”.

FanChain bouwt partnerschappen op

Voormalig NBA-commissaris David Stern is een van de supporters van FanChain | Bron: Kevin Maloney / Fortune Brainstorm Tech /
 Voormalig NBA-commissaris David Stern is een van de supporters van FanChain | Bron: Kevin Maloney / Fortune Brainstorm Tech /
Eerder werd gemeld dat cryptocurrency FanChain steun kreeg van voormalig NBA-commissaris David Stern. FanChain maakt het voor gebruikers mogelijk om tijdens een wedstrijd te kiezen tussen verschillende commentatoren of je kunt zelf deelnemen als commentator. Gebruikers worden beloond in FanChain tokens op basis van populariteit. Na de NFLPA-deal is de WNBPA deal opnieuw een stap vooruit in SportsCastr’s ambitie om FanChain een toonaangevende token binnen de sportindustrie te maken. CEO van SportsCastr, Kevin April, zei:
“Het is onze missie om een platform te bieden, waar alle fans en atleten een stem hebben. Fans krijgen de mogelijkheid om interactief exclusieve video beelden te zien van spelers en talenten. Dit zal het platform worden voor de volgende generatie kijkers”.
Het bedrijf meldt dat de WNBA spelers het platform zullen gebruiken in het derde kwartaal van 2018. De lancering van het SportsCastr WNBPA platform zal in Q4 plaatsvinden. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!