Banyan Network Coin review

Wat is Banyan Network?

Banyan Network is een samensmelting van big data-netwerk op basis van blockchain-technologie, genaamd Data Fusion Value Chain Network (DVN). Het is ook ‘s werelds eerste gedistribueerde ecosysteem van data-economieën die door teamexperts op het gebied van data-analyse worden verhoogd en opgebouwd. Banyan Network omvat dataverzameling, opschoning, integratie en applicaties. Banyan Network’s doel is om zich te richten op blockchain-enabled vertrouwd data-verbinding, data-integratie en -beheer van derden, datatoepassingen en open marktontwikkeling, een positief interactief waarde gebonden netwerk van data-voordelen opbouwend door normen vast te stellen, kanalen aan te bieden en tokens uit te geven. Het doel van Banyan Network is, om zich te richten op blockchain-enabled trusted data-verbinding, data-integratie en -beheer van derden, datatoepassingen en open marktontwikkeling. Daarnaast om een positief interactief value-linked netwerk op te bouwen, kanalen aan te bieden en om tokens uit te geven. Daarnaast heeft Banyan Network investeerders en adviseurs aan boord zoals: – High Performance Blockchain (HPB) – Loopring (LRC) – Sharesfinance

In het kort, waarom Banyan Network?

Banyan Network is gebaseerd op het principe van open block-chain technologie voor het centrale data-applicatieplatform via een open source code en smart contracts. De partners vormen een hechte relatie met Banyan en zo creeëren zij een veel sterkere dataketen en kunnen zij uiteindelijk een ecosysteem dat de waarde van het datanetwerk kan maximaliseren vormen. Naarmate er meer big data-bronnen in het Banyan-netwerk zich toevoegen, zal het ecosysteem groter worden en zullen bredere applicaties kunnen worden toegepast op verschillende industrieën. Roadmap Banyan CryptoBenelux Team 2 Banyan CryptoBenelux
Team 3 Banyan CryptoBenelux
Team 3 Banyan CryptoBenelux

Team evaluatie

Het team van Banyan Network is erg sterk in de big data-industrie. Kelvin Long (mede-oprichter Banyan Network) is de oprichter van Union Pay Smart, de grote data-afdeling van ‘s werelds grootste betaalbedrijf Union Pay. Banyan Network heeft met zijn team er voor gezorgd dat ze een werkend product hebben en dat kunnen we van de meeste andere projecten niet zeggen.

Banyan token info

Naam: Banyan Network Ticker: BBN Token Type: ERC-20 Total Supply: 1.000,000,000 Circulating Supply: 450,000,000 Huidige prijs: $ 0,008 Huidige marketcap: $ 4,000,000,- Waar te koop: Bibox/Bitfinex/Ethfinex/Bitbulls/Coinsuper/CoinEx/Idex/TokenJar/

Roadmap

Roadmap Banyan CryptoBenelux

Positieve/negatieve punten

Positieve punten:
  • All-Star Team. Ervaring is hier geen probleem met leden die jarenlang in big data en cloud computing hebben gewerkt. The Team Even Features Kelvin Long, Kelvin Opgericht Unionpay Smart & HPB. Het team is een enorm hoogtepunt voor het Banyan-netwerk.
  • De advisors van Banyan Network zijn zeer goed. Ze hebben de oprichters van HPB, Share Finance, Patpat, de voormalige vice-president van Alibaba en de CEO van China Unicom aan boord. Dit zijn erg goede advisors en deze zul je niet snel bij een ander project tegenkomen.
Negatieve punten:
  • De website van Banyan Network is geweldig als u geïnteresseerd bent in de technische aspecten van het project. Echter is het voor een leek erg lastig te begrijpen wat Banyan probeert te bereiken. De website beschrijft het idee op een relatief ingewikkelde manier en dit kan potentiële investeerder afschrikken.

Aanbeveling

Banyan Network heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten en heeft Inmiddels is de eerste klant binnen gehaald, die met BBN heeft betaald, om gebruik te kunnen maken van Banyan Network’s DVN systeem. Lees hier meer over de eerste klant van Banyan Network. Als we BBN gaan vergelijken met andere projecten, zijn er een heleboel andere projecten zonder een werkend product waarvan de token meerdere malen over de kop is gegaan, puur door de marketing en hype. Banyan Network is sinds kort pas begonnen met de marketing. De directeur (CEO) David Zhou, heeft al een aantal maanden geleden aangegeven dat BBN op een grotere (Top 10) beurs zou komen. Het heeft wat tijd en moeite mogen kosten, maar hij heeft zijn woorden waargemaakt. BBN is in de top 3 geëindigd bij de Bitfinex/Ethfinex gemeenschapsverkiezing en is nu één van de munten die te verhandelen is, zowel op Bitfinex als op Ethfinex (dochteronderneming). Bitfinex staat momenteel op de 5e plaats (Exchange ranking) met een volume over de 397 miljoen dollar. Daarnaast heeft David Zhou aangegeven dat BBN alleen nog maar op grote exchanges komt. Dit is goed nieuws, want hierdoor krijgt BBN alleen maar meer naamsbekendheid en liquiditeit. In mijn ogen is dit project een ondergewaardeerd project wat erg onderschat wordt en waar niet veel mensen vanaf weten. Al met al, ziet de toekomst er goed uit voor Banyan Network. Website: https://www.banyanbbt.org Telegram: https://t.me/BBNGlobalFans Telegram (NL): https://t.me/Banyannetworknl Twitter: https://twitter.com/banyan_network Medium: https://medium.com/BanyanNetwork Mede geschreven door: https://twitter.com/Crypto_Visionz Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!