Aanvraag proces Huobi wordt eenvoudiger

De in Singapore gevestigde crypto exchange Huobi Group heeft een nieuw product geïntroduceerd dat is ontworpen om het aanvraagproces, voor projecten, te stroomlijnen.

Volgens een verklaring die werd gedeeld met Cointelegraph, is de service ontwikkeld om een transparanter listingproces te bieden. Het proces, Huobi Automated Listing Platform, zal ervoor zorgen dat projecten zich gemakkelijker kunnen aanmelden voor een listing.

Vanaf vandaag moeten de projecten die op Huobi Global of op Huobi HADAX gelist willen worden zich registreren en specifieke documentatie over het project indienen. De aankondiging vermeldt dat het geautomatiseerde lijstplatform van Huobi “niet automatisch iedere token of currency zal listen die zich aanmeld.”

Na het verificatieproces ontvangen aanvragers een uniek inlogaccount, dat toegang geeft tot het indienen, bewerken, wijzigen en beoordelen van documenten en de status van de token-listing.

De aankondiging stelt ook dat Huobi later dit jaar het Huobi Blockchain Project Show Centre binnen het Huobi Automated Listing Platform gaat lanceren, dat gebruikers toegang biedt tot rapporten, video’s en live-uitzendingen.

In juli lanceerde Huobi Group Huobi Cloud, waarmee gebruikers over-the-counter (OTC) en digitale exchanges van activa kunnen bouwen bovenop het bestaande platform van Huobi. Partners zullen ook gebruik kunnen maken van de orderintegratie- en portefeuillesystemen, evenals het activabeheers- en clearingsysteem van het Huobi Global platform.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!