SyncFab Coin review

Wat is SyncFab?

SyncFab is opgericht in 2013 in het hart van technologische innovatie, Sillicon Valley. Het idee achter SyncFab is om tussenpersonen te verwijderen uit het fabricage proces. Dit wilt SyncFab mogelijk maken door kopers direct in contact te brengen met hardware fabrikanten. Dit zal de kosten voor beide partijen reduceren. Daarnaast al dit ook de efficientie van het totale proces verhogen. Daarnaast gaat SyncFab smart machines met fabrieken en innovators met fabrikanten verbinden.

SyncFab is ontwikkeld om het supply chain platform te worden dat gebruikt wordt om te managen, organiseren en het volgen van onderdelen en de productie van deze onderdelen. Dit gaan SyncFab realiseren door gebruik te maken van smart contracts. SyncFab heeft een eigen token op de markt gebracht om als incentive in te zetten voor fabrikanten. Deze incentive kunnen zij ontvangen als zij hun prijzen verlagen en snellere biedingen plaatsen. Dit zal de productiekosten reduceren en het zal competitie stimuleren. Wanneer orders via het platform geplaatst worden, zullen deze direct doorgestuurd worden naar de fabrikanten. Kopers kunnen hun orders volgen gedurende het gehele productieproces en de orders worden direct geleverd op het juiste adres. Op dit moment focussed SyncFab zich op de kleinere fabrikanten in de VS die actief zijn in de CNC business (computer numerical control). Deze markt was in 2016, $56 miljard waard en de verwachting is dat dit zal stijgen naar $100 miljard in 2025. Door zich te focussen op kleinere US based fabrikanten, hoopt SyncFab meer werkgelegenheid te creëren in de VS. Daarnaast zullen door SyncFab, veel problemen waar kleinere fabrikanten tegenaan lopen, opgelost worden. SyncFab bestaat al een aantal jaar, echter was het platform nog niet actief op de blockchain. De ICO die SyncFab gedaan heeft, was om de kosten van de transitie naar de blockchain te bekostigen.

In het kort, waarom SyncFab?

Als relatief kleinere fabrikanten, ben je veel geld kwijt aan tussenpersonen en marketingactiviteiten. SyncFab kan deze kosten verminderen en hierdoor winstmarges vergroten.

Door gebruik te maken van blockchain technologie, is het mogelijk om samenwerkingen op een veiligere manier tot stand te brengen. Daarnaast maakt SyncFab het mogelijk op je producten te volgen tijdens het productieproces. Door de blockchain van SyncFab, kunnen smart machines met fabrieken en innovators met producenten verbonden worden.

Het verdienmodel

Het verdienmodel van SyncFab is op basis van Fees. Deze Fees zijn een percentage van het besteden bedrag. Wanneer er een transactie/order plaatsvindt op het SyncFab platform, wordt er automatisch een fee ingehouden. De fee komt bovenop de prijs die afgesproken is, dit is gedaan om te zorgen dat de verkoper altijd de afgesproken prijs krijgt. De verdiende fees worden op zijn beurt weer verdeeld tussen SyncFab, Smart MFG Tech LTD en de Loyalty Pool.

Team

Advisors

Team evaluatie

Het team van SyncFab is erg uitgebreid en heeft veel ervaring. SyncFab bestaat al een aantal jaar en dit is ook te zien aan het team. De CEO Jeremy Goodwin heeft ervaring in de branche en heeft een indrukwekkend cv. De CSO Andy Tong heeft in het verleden een eigen onderneming gehad. Andy heeft het voor elkaar gekregen om met een budget van € 0,- miljoenen bezoekers te krijgen, uit Noord-Amerika, op zijn platform. De CTO Jay Ligda heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling van software.

De mensen aan het roer bij SyncFab hebben veel ervaring en weten hoe een succesvolle onderneming neergezet moet worden. De rest van het team heeft ook veel relevante ervaring. Mocht het project uiteindelijk toch niet van de grond komen, dan zal het niet aan de samenstelling van het team liggen.

SyncFab

Ticker : MFG Platform : Ethereum Total Supply : 1.000.000.000 Circulating Supply : 137.000.000 ICO prijs : 1 ETH was 5000 MFG Huidige prijs : 0,00002103 ETH Waar te koop : IDEX, Bancor Network, CoinExchange en Cobinhood Website : https://blockchain.syncfab.com

Roadmap

Positieve/negatieve punten

Positieve punten:

Innovatief idee op een grote markt: Het idee van SyncFab is een idee wat blockchain technologie op een goede manier inzet. Door het gebruik van blockchain kan SyncFab kosten verlagen en processen versnellen. De markt waar SyncFab zich op focussed is daarnaast een erg grote markt waar veel geld in omgaat. Bestaand bedrijf: SyncFab is al een tijd bezig op de markt, echter nog niet via de blockchain. Dit zorgt er voor dat het team al ervaren is. Daarnaast verkleind dit het risico dat het project uiteindelijk niet zal slagen. Er sterk team: Het team van SyncFab is, naast het idee, een van hun sterkste punten. Ze hebben veel ervaring en kennis in pacht. Zoals ik eerder al zei, als het project niet slaagt, dan zal het niet aan de samenstelling van het team liggen. Negatieve punten: Weinig aandacht vanuit de markt: Op dit moment is er weinig aandacht voor SyncFab. Er komen steeds meer dingen aan, echter zie je dit niet terug in de MC. SyncFab heeft veel klappen gehad van de bearmarket.

Aanbeveling

SyncFab is een bestaand bedrijf dat zich is gaan focussen op blockchain technologie. Dit maakt het risico een stuk kleiner want ze hebben al ervaring in de branche en veel processen zijn al uitgewerkt. Daarnaast is SyncFab een project wat blockchain op de juiste manier inzet.

Er bestaan vandaag de dag duizenden projecten en het is lastig om door de bomen het bos te zien. Daarnaast zijn er veel projecten die een ICO opstarten om snel geld te verdienen. Dit is bij SyncFab niet het geval. Om hun missie te bereiken, is blockchain technologie essentieel. Zelf heb ik SyncFab tijdens de ICO fase gekocht. De prijs heeft flinke klappen gehad, echter sta ik nog steeds achter het project. SyncFab is in mijn ogen een project waar iedereen zich op in moet lezen omdat het laat zien hoe blockchain technologie ingezet kan worden om tijd en kosten te besparen.

Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!