Onze partners

MyCryptoSpirit is een Engelstalige website omtrent cryptocurrencies en blockchain technologie. MCS schrijft nieuws, updates en plaatst regelmatig podcasts met interessante gasten.

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten.

Trade.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal 1 doel hebben: een betrouwbare bron aan informatie en kennis te geven, om uw belegging in deze enorm veelbelovende wereld goed te laten verlopen.

Bitcoin Meester is op dit moment één van de leidende partijen in Nederland binnen de cryptocurrency handel. Zij bieden op dit moment namelijk 142 munten aan en hier komen bijna wekelijks munten bij. Hiermee zijn zij een voorloper op alle concurrenten in Nederland en eigenlijk zelfs in de Benelux.

AirdropAlert.com is een Nederlands bedrijf uit Rotterdam en in de zomer van 2017 zijn zij de aller eerste website voor airdrops gestart. Airdrops zijn een soort try before you buy acties van projecten die meestal in de start up fase zitten. Naast Airdropalert runnen zij ook andere dochter sites zoals BountiesAlert.com & Airdropster.com.

Het doel van Cryptotrader is het creëren van een laagdrempelige, Nederlandstalige crypto community. Van beginner tot ervaren Crypto-fan, biedt Cryptotrader je de mogelijkheid om interactief waardevolle informatie, kennis en ervaring met elkaar delen. Op deze manier helpt Cryptotrader iedereen ‘wegwijs’ te worden in de wereld van digitale valuta's.