Onze partners

AirdropAlert.com is een Nederlands bedrijf uit Rotterdam en in de zomer van 2017 zijn zij de aller eerste website voor airdrops gestart. Airdrops zijn een soort try before you buy acties van projecten die meestal in de start up fase zitten. Naast Airdropalert runnen zij ook andere dochter sites zoals BountiesAlert.com & Airdropster.com.

Samen met hun partners is DoopieCash de grootste en meest actieve cryptocommunity van Nederland. DoopieCash plaatst video's met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig met het traden van cryptocurrency kan beginnen. Daarnaast bieden zij voor de serieuze investeerder of trader verschillende services zoals: 1op1 sessies of een exclusieve platinum membership.

Trade.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal 1 doel hebben: een betrouwbare bron aan informatie en kennis te geven, om uw belegging in deze enorm veelbelovende wereld goed te laten verlopen.

Bitcoin Meester is op dit moment één van de leidende partijen in Nederland binnen de cryptocurrency handel. Zij bieden op dit moment namelijk 142 munten aan en hier komen bijna wekelijks munten bij. Hiermee zijn zij een voorloper op alle concurrenten in Nederland en eigenlijk zelfs in de Benelux.

Het doel van Cryptotrader is het creëren van een laagdrempelige, Nederlandstalige crypto community. Van beginner tot ervaren Crypto-fan, biedt Cryptotrader je de mogelijkheid om interactief waardevolle informatie, kennis en ervaring met elkaar delen. Op deze manier helpt Cryptotrader iedereen ‘wegwijs’ te worden in de wereld van digitale valuta's.