TRX en XRP anticiperen winsten tegen 2025—Kan dit ultra-goedkope alternatief betere rendementen bieden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl toonaangevende cryptovaluta’s zoals Tron en XRP zich voorbereiden op een aanzienlijke groei in 2025, zijn investeerders op jacht naar opkomende activa die nog hogere rendementen kunnen bieden. Te midden van de bruisende cryptomarkt trekt een nieuwe betaalbare concurrent de aandacht, die unieke waarde belooft en het potentieel heeft om gevestigde tokens te overtreffen.

Een ultragoedkoop alternatief, XYZVerse, is in opkomst: een baanbrekende all-sport memecoin die sportenthousiasme combineert met memecultuur, mikt op enorme groei en klaar is om een ​​cultureel icoon te worden voor fans en investeerders.

Scoor groot met XYZ: De nieuwe meme coin-zwaargewicht

De fans verliezen het! De XYZ-token is in de cryptoring en deelt klappen uit aan de concurrentie – bullshit-munten, waardeloze landbouwschema’s en oplichterijprojecten. Als een echte kampioen heeft deze allereerste all-sports meme-token zich een weg gebaand door de bearmarkt met een onverschrokken momentum en vertoont geen tekenen van vertraging. Met een blik gericht op een brullende duizendvoudige groei, is XYZ voorbestemd om de meme coin-triomfen van 2024 zoals BOME en WIF achter zich te laten.

💰 Bezit het veld, verdien terwijl het publiek speelt 💰

XYZ is meer dan alleen een bankzitter in het meme coin-spel; het creëert het ultieme speelveld met XYZVerse, waar de spanning van sport de energie van de memecultuur ontmoet. Met een routekaart uitgerust met entertainment-dApps, voorspellingsmarkten en sportweddenschapsopties, is XYZ klaar om miljoenen gokkers aan te trekken die klaar zijn om mee te doen aan de actie.

Herinner je je het enorme handelsvolume van $1 miljard van Polymarket tijdens de Amerikaanse verkiezingskoorts? XYZ maakt zich op voor een nog grotere overwinning in de GameFi-arena, door zijn stakeholders te laten profiteren van de perfecte combinatie van meme coin-vibes, sporthype en massale acceptatie van crypto.

💥 Meme coin-supercyclus gemist? 💥

Door te profiteren van de steeds groter wordende gokniche, is XYZ op weg om de G.O.A.T van meme-munten te worden. De 5.000% stijging van BOME en de 1.000% jaarlijkse rally van WIF zijn nu relikwieën uit het verleden, omdat XYZ na de TGE met meer dan 9.900% zal exploderen en zijn sensationele voorgangers zal overtreffen. Ga er vroeg bij om je plek veilig te stellen – momenteel ondergewaardeerd, gaat XYZ tot het uiterste om nieuwe records te breken!

🥇 De community mobiliseren, de overwinning veiligstellen 🥇

XYZVerse zal de MVP zijn in deze bull run, waardoor de community de controle krijgt om de rollen te bepalen en de richting van het ecosysteem te sturen. Actieve bijdragers ontvangen airdropped XYZ-tokens als beloning voor hun toewijding. Met ijzersterke tokenomics en plannen voor zowel CEX/DEX-noteringen, is XYZ gepositioneerd voor een kampioensrun, wat zorgt voor een gestage inkomstenstroom en consistente token burns om het scorebord in het voordeel van een sterke prijs en een bloeiende community te houden.

>> De XYZ-presale is live – Mis deze knock-out 99.900% kans niet! <<

TRON (TRX)

De afgelopen zes maanden heeft TRON (TRX) een aanzienlijke prijsstijging van 39,07% gezien. De munt wordt momenteel verhandeld tussen $ 0,15 en $ 0,16 en heeft een gestaag opwaarts traject aangehouden. Alleen al in de afgelopen maand steeg de prijs van TRX met 8,10% en de afgelopen week kende het een stijging van 5,61%. Deze cijfers duiden op een sterk momentum op korte termijn dat het vertrouwen van investeerders versterkt.

TRX nadert het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $ 0,17. Het 10-daags Simple Moving Average staat ook op $0,17, terwijl de 100-daags SMA op $0,16 staat. Deze uitlijning suggereert dat het doorbreken van de weerstand van $0,17 de weg vrij kan maken voor verdere winsten. De Relative Strength Index staat op 50,75, wat hem in neutraal gebied plaatst, en de Stochastic oscillator staat op 39,70, wat noch overbought noch oversold condities aangeeft. Het MACD-niveau van 0,0002047 wijst op een matig bullish trend.

Vooruitkijkend ligt het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,59. Als dit doorbreekt, kan de prijs richting de tweede weerstand van $0,63 worden geduwd, wat een stijging van ongeveer 10% vertegenwoordigt. Aan de onderkant ligt de dichtstbijzijnde support op $0,51. Als de prijs hieronder zakt, kan het de tweede support van $0,47 testen, wat een daling van ongeveer 11% zou zijn. Traders houden deze niveaus nauwlettend in de gaten om de volgende beweging van XRP te meten.

XRP (XRP)

De afgelopen week is XRP met 5,48% gedaald en bevindt het zich in een prijsbereik tussen $0,53 en $0,57. De afgelopen maand was uitdagender, met een daling van 12,93%. De afgelopen zes maanden is de prijs van XRP echter relatief stabiel gebleven, met een minimale verandering van slechts -0,0194%.

Momenteel handelt XRP iets boven zijn 10-daagse en 100-daagse Simple Moving Averages, die respectievelijk op $0,51 en $0,52 staan. Deze positie kan duiden op potentieel voor opwaartse beweging. De Relative Strength Index staat op 53,89, wat duidt op een neutraal marktsentiment. Het MACD-niveau is vrijwel vlak op -0,00007, wat wijst op een gebrek aan sterk momentum in beide richtingen.

Vooruitkijkend ligt het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,59. Als dit wordt doorbroken, kan de prijs richting de tweede weerstand op $0,63 worden geduwd, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 10%. Aan de onderkant ligt de dichtstbijzijnde support op $0,51. Als de prijs daaronder zakt, kan het de tweede support op $0,47 testen, wat neerkomt op een daling van ongeveer 11%. Traders houden deze niveaus nauwlettend in de gaten om de volgende beweging van XRP in te schatten.

Conclusie

TRX en XRP zijn veelbelovend, maar XYZVerse (XYZ) mikt op 20.000% groei, door sport en memes te combineren, wat mogelijk betere rendementen oplevert in de huidige bull run van 2024.

Meer informatie over XYZVersus (XYZ) vindt u hier:

Site, TelegramX

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.