Nu Ripple (XRP) geleidelijk daalt, is deze token van minder dan $0,50 de go-to geworden voor slimme beleggers

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ripple (XRP) heeft dit jaar een langzame maar gestage daling doorgemaakt en worstelt om momentum te krijgen op de cryptomarkt. Nu het rond de $0,50 zweeft, richten veel investeerders hun aandacht op een veelbelovende nieuwe speler, Rexas Finance (RXS). Met $0,06 per token in de presale trekt Rexas veel aandacht, waarbij slimme investeerders inzetten op het potentieel voor enorme groei. Een voorspelde rally van 5.000% na de lancering zou de token naar $10 kunnen stuwen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die op zoek zijn naar hoge rendementen.

Ripple’s worstelingen

De prijs van XRP is het grootste deel van 2024 gevangen in een symmetrische driehoek en is niet in staat om los te komen van zijn langetermijnpatroon. Ondanks een poging tot uitbraak eind september, zakte XRP terug en slaagde er niet in om duurzaam momentum op te bouwen. Nu verhandeld rond de $0,50, heeft XRP een daling van 12% gezien dit jaar tot nu toe, wat zorgen zaait onder investeerders over de toekomst ervan.

Rexas Finance brengt echte activa naar de blockchain

Rexas Finance maakt furore door gebruikers toe te staan ​​een breed scala aan echte activa (RWA) te tokeniseren, zoals onroerend goed, grondstoffen en kunst. Onroerend goed, wereldwijd gewaardeerd in de biljoenen, was historisch gezien ontoegankelijk voor kleinere investeerders vanwege hoge drempels en lage liquiditeit. Met Rexas kan echter iedereen nu een deel van een onroerend goed bezitten, waardoor fractioneel eigendom mogelijk is voor slechts een paar dollar. Deze revolutionaire aanpak stelt individuen in staat hun investeringen te diversifiëren naar markten die ooit waren voorbehouden aan grote instellingen. Zo kan een investeerder uit Azië nu een aandeel bezitten in een commercieel gebouw in Europa en passief inkomen verdienen zonder ooit zijn huis te verlaten. Dit democratiseert vastgoedinvesteringen en opent eindeloze mogelijkheden voor wereldwijde deelname. Het tokenisatieplatform van Rexas wordt aangestuurd door zijn eigen tools, waaronder de Rexas Token Builder en QuickMint Bot, die het proces van het omzetten van activa in verhandelbare tokens stroomlijnen. Deze functies maken het tokeniseren van hun activa eenvoudig, verhogen de liquiditeit en zorgen voor naadloze transacties. Via de Rexas Launchpad kunnen projecten ook geld inzamelen door hun tokens rechtstreeks op het platform te verkopen.

Rexas Finance klaar voor aanzienlijke winsten

Rexas Finance werkt op de Ethereum-blockchain als een ERC-20-token, met een totale voorraad van 1 miljard tokens. De presale is gestructureerd om vroege investeerders een aanzienlijk voordeel te geven, waarbij de huidige prijs van $0,06 naar verwachting geleidelijk zal stijgen tot de lancering. Het succes van de presale is geen verrassing, aangezien investeerders graag op de begane grond van dit transformatieve project willen instappen. Degenen die in fase 4 kopen, zullen naar verwachting een rendement van 3,3x op hun investering zien bij de lancering, wat bijdraagt ​​aan de toch al sterke interesse. Rexas Finance organiseert ook een giveaway van $1 miljoen om deelname verder te stimuleren. Twintig gelukkige winnaars ontvangen elk $50.000 in USDT en extra bonusdeelnames zijn beschikbaar via verwijzingen. Deze giveaway heeft de aandacht getrokken van de cryptomarkt, waardoor Rexas Finance zich onderscheidt in een steeds competitievere ruimte. Daarnaast heeft Rexas Finance meer zichtbaarheid gekregen door genoteerd te worden op CoinMarketCap, een van de meest vertrouwde cryptodataplatforms. Deze notering biedt niet alleen blootstelling aan miljoenen potentiële investeerders, maar verbetert ook de geloofwaardigheid van het token. Genoteerd worden op CoinMarketCap geeft de markt het signaal dat Rexas voldoet aan de strenge normen van het platform, wat het vertrouwen onder handelaren vergroot en zorgt voor meer liquiditeit en handelsvolume naarmate het token aan populariteit wint.

Conclusie

Nu XRP langzaam blijft dalen, positioneert Rexas Finance zichzelf snel als een go-to-token voor slimme investeerders die willen profiteren van de bloeiende RWA-sector. Het succes van de pre-sale, de innovatieve aanpak van het tokeniseren van echte activa en het potentieel voor aanzienlijke prijsstijging maken RXS een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar kansen voor hoge groei. Met een weggeefactie van $1 miljoen en meer dan $3,6 miljoen opgehaald, is het nu tijd om te kopen, voordat deze onder-de-radar-token de volgende grote hit in crypto wordt.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com
Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.