SHIB-miljonair’s volgende grote gok: Deze $0,035-token (Cybro) staat een winst van 4.500% te wachten

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een investeerder die ongelooflijk succes had met SHIB, richt zich nu op een nieuwe token met een prijs van slechts $0,035: Cybro. Voorspellingen suggereren dat deze asset met 4.500% kan stijgen en de aandacht van de cryptogemeenschap kan trekken. Deze opkomende token heeft mogelijk een aanzienlijk potentieel en de vooruitzichten worden een hot topic onder enthousiastelingen die graag de volgende grote kans willen ontdekken.

CYBRO presale bereikt mijlpaal van $3 miljoen: Een investeringskans van een op de miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu de exclusieve token presale snel boven de $3 miljoen uitkomt. Dit geavanceerde platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een presaleprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd, waarbij 12% van de tokenaankopen van directe referenten, 3% van referenten op het tweede niveau en 2% van referenten op het derde niveau wordt aangeboden. Beloningen worden wekelijks verzonden in USDT en referenten verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Naast tokens introduceert CYBRO exclusieve punten, die nog grotere voordelen bieden voor investeerders. Deze punten geven automatisch toegang tot de CYBRO Airdrop, waarbij het aantal tokens dat u ontvangt evenredig is aan de punten die u bezit. Er worden wekelijks maximaal 1 miljoen punten verdeeld, verdiend door te investeren in CYBRO’s DeFi Vaults.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens beschikbaar voor deze presale en ongeveer 80 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Shiba Inu (SHIB) vertoont tekenen van groei te midden van recente prijsstijging

Shiba Inu (SHIB) heeft een opmerkelijke stijging gezien, met een prijsstijging van bijna 12% in de afgelopen week en meer dan 40% in de afgelopen maand. SHIB wordt momenteel verhandeld tussen $0,0000162 en $0,00001896 en nadert het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,00002027. Door dit punt te doorbreken, zou de prijs kunnen mikken op de volgende weerstand op $0,00002304, wat duidt op verder opwaarts potentieel. Technische indicatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) op 58,06 laten zien dat SHIB nog niet overbought is, wat ruimte laat voor groei. De prijs ligt ook dicht bij het 10-daags voortschrijdend gemiddelde, wat duidt op een positief momentum. Over het algemeen vertoont SHIB veelbelovende tekenen, maar het is belangrijk om de belangrijkste ondersteunings- en weerstandsniveaus in de gaten te houden.

Conclusie

In de huidige bull run van 2024 vertonen munten zoals SHIB en andere minder potentieel voor kortetermijngroei. CYBRO, geprijsd op slechts $0,035, biedt een opmerkelijke kans. Als een geavanceerd DeFi-platform gebruikt CYBRO AI-gestuurde opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain om de inkomsten van investeerders te maximaliseren. Het biedt aantrekkelijke stakingbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Gebruikers genieten van een soepele ervaring met eenvoudige stortingen en opnames. Met een focus op transparantie, naleving en kwaliteit onderscheidt CYBRO zich als een veelbelovend project. Het heeft sterke interesse gewekt van crypto whales en influencers, wat het potentieel voor aanzienlijke winsten benadrukt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.