Waarom dit DeFi-project Aptos en Uniswap zou kunnen overtreffen: De volgende 1000x parel?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een nieuwe kanshebber in gedecentraliseerde financiën maakt golven en belooft bekende platforms in de industrie te overtreffen. Met baanbrekende functies en een enorm groeipotentieel zou dit project het doorbraaksucces kunnen zijn waar velen op wachten. Ontdek hoe deze rijzende ster de markt kan revolutioneren en kan uitgroeien tot de volgende buitengewone kans.

CYBRO presale overschrijdt $3 miljoen: Een one-in-a-million Next GEN DeFi-investeringskans

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu zijn exclusieve token presale snel boven de $3 miljoen uitkomt. Dit next-generation DeFi-platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een presaleprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse. In een andere opwindende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd. Het biedt 12% commissies van tokenaankopen van directe referenten, 3% van referenten op het tweede niveau en 2% van referenten op het derde niveau. Beloningen worden wekelijks verdeeld in USDT en referenten ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Naast het tokenaanbod heeft CYBRO een puntensysteem geïntroduceerd, waarmee de prikkels voor investeerders verder worden versterkt. Houders van deze punten komen automatisch in aanmerking voor deelname aan de CYBRO airdrop, waarbij de tokendistributie rechtstreeks is gekoppeld aan het aantal punten dat ze hebben. Het platform kent wekelijks maximaal 1 miljoen punten toe, die investeerders kunnen verzamelen via posities in de DeFi Vaults van CYBRO.

Houders van CYBRO-tokens genieten van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens beschikbaar voor deze presale en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Aptos (APT) klaar voor potentiële opleving nu het weerstandsniveaus nadert

Aptos (APT) is de afgelopen maand met 69,81% gestegen en wordt momenteel verhandeld tussen $8,57 en $11,13. De munt nadert zijn dichtstbijzijnde weerstand op $12,05. Het doorbreken van dit niveau zou het naar de tweede weerstand op $14,62 kunnen duwen, wat duidt op een aanzienlijk opwaarts potentieel. Technische indicatoren laten een RSI van 36,88 en een stochastiek van 10,00 zien, wat duidt op oververkochte omstandigheden die een prijsherstel kunnen voorafgaan. Het MACD-niveau op -0,08 is bijna neutraal. Met een prijsverandering van 6,71% in 1 week wint APT aan momentum. Ondersteuningsniveaus van $6,93 en $4,37 bieden een vangnet tegen mogelijke dalingen.

Uniswap (UNI) krijgt te maken met gemengde signalen: zal het de weerstand van $9,22 doorbreken?

De prijs van Uniswap schommelt tussen $6,95 en $8,45, wat een maandelijkse winst van meer dan 19% laat zien. Ondanks deze groei laten technische indicatoren een gemengd beeld zien. De Relative Strength Index ligt rond de 46, wat duidt op een neutraal momentum. De Stochastic bevindt zich in de buurt van de oversold-zone, wat duidt op potentieel voor een opwaartse beweging. De MACD is licht negatief, wat duidt op mogelijke bearish druk. De prijs ligt dicht bij het 10-daags voortschrijdend gemiddelde, maar onder het 100-daags gemiddelde. Als UNI de weerstand van $9,22 kan doorbreken, zou het kunnen mikken op het volgende niveau van $10,73, wat een stijging van ongeveer 20% is. Omgekeerd kan een daling onder de support van $6,22 leiden tot een daling richting $4,72.

Conclusie

In het bullish landschap van 2024, hoewel gevestigde munten zoals APT en UNI een gestage groei kunnen laten zien, lijkt hun kortetermijnpotentieel beperkt in vergelijking met opkomende platforms. CYBRO onderscheidt zich als een geavanceerd DeFi-platform dat investeerders uitzonderlijke kansen biedt om hun inkomsten te verhogen. Door gebruik te maken van AI-aangedreven yield-aggregatie op de Blast-blockchain, biedt CYBRO lucratieve staking-beloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. De gebruiksvriendelijke aanpak zorgt voor naadloze stortingen en opnames. Met een sterke toewijding aan transparantie, naleving en kwaliteit heeft CYBRO de aandacht getrokken van crypto whales en influencers. Dit positioneert het als een opmerkelijk project dat klaar is voor aanzienlijke groei en mogelijk andere marktdeelnemers in de nabije toekomst zal overtreffen.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.