Solana koers binnenkort naar $1.400? Analist deelt tijdlijn en pad

Crypto-analist ‘Titan of Crypto’ heeft op X (voormalig Twitter) een gedurfde voorspelling gedaan over Solana’s prijsontwikkeling. Volgens de analist zou Solana, dat momenteel voor minder dan een negende van de voorspelde waarde handelt, een bull flag kunnen vormen die de prijs richting de $1.400 zou kunnen stuwen.

Analist identificeert gigantische bull flag

De analist beschrijft een gigantische bull flag in de prijsgrafieken van Solana, die aangeeft dat er mogelijk een grote opwaartse beweging aankomt. Deze beweging zou zich volgens de grafiekanalyse in de loop van 2024 en tot in 2025 kunnen ontvouwen, met een verwachte piek rond oktober 2025.

Prijsdoelstellingen

Titan of Crypto’s analyse suggereert dat als Solana dit bull flag-patroon doorloopt zonder grote tegenslagen, het nieuwe hoogtepunten zou kunnen bereiken tegen 2026, met een specifiek doel van $1.429. Een andere analist presenteerde echter een meer voorzichtige schatting van $1.000, gebaseerd op de Heads and Shoulders-technische indicator.

Fibonacci extensie en marktkapitalisatie

Met behulp van Fibonacci-extensievaluta’s geeft de analist aan dat een prijs van $1.400 niet onrealistisch is. Het succes van Solana op deze schaal zou zijn marktkapitalisatie mogelijk kunnen verdubbelen, wat de cryptocurrency in de buurt zou brengen van Ethereum’s huidige marktkapitalisatie.

Fundamenten blijven sterk

Ondanks de volatiliteit in de cryptomarkt, blijven de fundamenten van Solana sterk. Zo heeft de totale vergrendelde waarde (TVL) van Solana de $6,1 miljard overschreden, die werd aangewakkerd door de memecoin-hype, de stijging van Raydium en de groei van het aantal gebruikers. Met de stijging van de Solana’s TVL naar $6,1 miljard werd een nieuw record gevestigd. Het is tevens de hoogste TVL sinds januari 2022, wat wijst op groeiend vertrouwen en betrokkenheid van gebruikers bij het platform.

Met een huidige handelsprijs van $154,92 en een stijging van 8,59% in de afgelopen week, en een toename van 1,75% in de afgelopen 24 uur, lijken beleggers tevens vertrouwen te hebben in de toekomstige groei van Solana prijs.