Dogecoin-netwerk activiteit explodeert: Kan DOGE 1 euro worden in nieuwe crypto meme rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Alle ogen zijn weer gericht op de coin die de eer heeft om de titel van de allereerste crypto meme coin te mogen dragen, namelijk Dogecoin (DOGE). In de afgelopen zeven dagen heeft de activiteit op hun netwerk voor flink wat opschudding gezorgd. Er is een toename in het aantal grote transacties, maar ook het aantal actieve adressen liet een grote stijging zien. De koers van DOGE blijft gewoon de koers nog zijwaarts bewegen, maar de community hoopt op een crypto rally die eraan zit te komen.

Gisteren bereikte het netwerk van Dogecoin het hoogste aantal actieve adressen in acht maanden tijd. De stijging wordt door crypto analisten gezien als een bullish signaal en laat zien dat steeds meer mensen het netwerk gebruiken en dat de interesse in de crypto meme toeneemt. Een groeiend aantal gebruikers wijst vaak op een verhoogde betrokkenheid, wat goed nieuws kan zijn voor de toekomstige trend van Dogecoin.

Kan Dogecoin 1 euro bereiken?

Op dit moment staat de koers van Dogecoin op $0,1133 na een daling van 1,50% in de afgelopen 24 uur en ligt het nog 80% onder de all time high. Hierdoor vragen veel investeerders zich af “Kan Dogecoin 1 euro worden?”. Iedereen verwacht een mogelijke crypto rally en als Dogecoin hierin mee kan gaan is een prijsstijging zeker mogelijk.

Naast het toenemen van de netwerkactiviteit heeft ook het dagelijkse handelsvolume van Dogecoin een sprong gemaakt. In de afgelopen 24 uur is het handelsvolume met 40,77% gestegen en dit brengt het op het totaal van $1,19 miljard. Als we kijken naar het verleden dan zien we dat oktober vaak voor grote bewegingen heeft gezorgd en wordt deze maand omgedoopt tot Uptober. Het lijkt erop dat Dogecoin wel eens een belangrijke speler kan worden in de verwachte nieuwe crypto rally.

Volgens een crypto analist ziet het er optimistisch uit voor de meme coin. Hij laat weten dat Dogecoin momenteel sterke koopsignalen laat zien. Met deze positieve vooruitzichten vragen investeerders zich af of dit het juiste moment is om DOGE te kopen.

In deze markt waar nieuwe waar nieuwe crypto projecten en meme coins vaak in, blijft Dogecoin ondanks alles een van de grootste kanshebbers voor een nieuwe crypto rally. Of het Dogecoin gaat lukken om de magische grens van 1 euro te bereiken hangt af van de komende tijd en het aanhoudende enthousiasme van de investeerders.

Nieuwe crypto die kan profiteren tijdens de volgende rally

Veel investeerders blijven altijd op zoek welke crypto gaat stijgen en naar nieuwe projecten die nog voor de meeste winsten kunnen zorgen als ze op de exchanges gelanceerd worden. Deze nieuwe crypto bevindt zich dus altijd in de presale als de investeerders instappen. Het gaat in veel gevallen om de crypto meme coins die veel hype met zich meebrengt en voor de beste resultaten kunnen zorgen, dit komt voornamelijk door de lage prijs die ze hebben. Nu is er een nieuwe generatie meme coins opgestaan die het niet alleen van de hype moet hebben, maar echt met een utility komt.

Uit de vele tientallen projecten die dagelijks uitkomen is het moeilijk om een goed overzicht te krijgen van de nieuwe crypto die echt toekomst hebben. Daarom hebben wij onderzoek gedaan en drie nieuwe projecten geselecteerd die zich nog in de presale bevinden en klaar zijn voor hun launch op de exchanges tijdens de volgende crypto rally. We raden je natuurlijk wel aan om zelf ook goed onderzoek te doen naar deze nieuwe crypto projecten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) heeft nu al voor een grote buzz in de meme sector gezorgd. Ze hebben al bijna de mijlpaal van $20 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen. Dit is niet veel nieuwe projecten tijdens de presale gelukt. Hiermee laten ze het enthousiasme onder investeerders zien en dat het een rooskleurige toekomst voor zich heeft.

Het team achter Pepe Unchained is druk bezig met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain. Hiermee beloven ze 100 keer snellere transacties met lagere kosten dan hun verouderde meme coin voorgangers. Door hun nieuwe blockchain zijn ze ook meteen de perfecte springplank voor nieuwe crypto projecten die gebruik willen maken van de voordelen.

De nieuwe blockchain wordt gelanceerd aan het einde van de presale, dus het team heeft voor de vroege investeerders het mogelijk gemaakt om tijdens de presale hun PEPU tokens te staken tegen een jaarlijks rendement van 112%. Hier hebben ze massaal gebruik van gemaakt en er zijn al bijna 1,5 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Wil je ook gebruikmaken van de voordelen van hun nieuwe Layer 2 Blockchain? Haast je dan snel naar hun website om je eerste PEPU tokens aan te schaffen. Je hebt de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is bezig met de ontwikkelingen van hun nieuwe stakingplatform waarop je al je favoriete meme coins naast elkaar kan staken. Dit heeft alle liefhebbers van staken samengebracht en ze hebben tijdens de presale al $2,3 miljoen weten op te halen. Hiermee gaan ze een mooie toekomst tegemoet, zodra ze gelanceeerd worden op de exchanges.

Hun stakingplatform wordt omgetoverd tot de Memevault en bij de lancering heb je meteen de mogelijkheid om DOGE, PEPE, TUBRO, BONK en nog veel meer naast elkaar te staken tegen een mooi jaarlijks rendement. Ook heeft het team achter STARS bevestigd vaak updates te doen met de nieuwste meme coins, zodat het platform actueel blijft. Aan het einde van de presale wordt de Memevault gelanceerd.

Voor de vroege investeerders van het project die niet kunnen wachten om te beginnen met staken is er de mogelijkheid om alvast hun native STARS token te staken. Hiervoor krijg je op dit moment een jaarlijks rendement van 635%. Daarmee kan je dus in een jaar tijd zes keer zoveel STARS tokens bezitten. Hier hebben de investeerders dan ook al gebruik van gemaakt en er staan momenteel al meer dan 1,1 miljard STARS tokens vast in het stakingsysteem.

Wil jij ook een passief inkomen genereren? Dan kan dat eenvoudig door nu je eerste STARS tokens aan te schaffen. Dit doe je door naar hun officiële website te gaan en je wallet te koppelen, daarna kan je je ETH, USDT, BNB, PEPE, FLOKI en SHIB tokens omruilen voor je eerste PEPU tokens. Ook is er de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met het bouwen van de grootste meme community ooit. Dit doen ze door middel van hun unieke Vote 2 Earn systeem, waarbij iedereen die in het bezit is van FLOCK tokens automatisch kan stemmen over de toekomst van het project. Sinds de lancering twee weken geleden hebben ze al $712.722 weten op te halen aan vroege investeringen.

Iedereen die holder is van FLOCK tokens krijgt dus automatisch een stem die ze kunnen gebruiken bij de meerdere onderwerpen die openstaan binnen het project. Zo kan jij ervoor zorgen dat het project de goede richting in gaat en krijg je daardoor ook nog eens uitbetaald met extra FLOCK tokens. Zo bouw je dus je eigen wallet verder uit, maar bouw je ook nog eens aan de toekomst van het project.

Voor degene die zoveel mogelijk FLOCK tokens willen verzamelen is er ook de mogelijkheid om hun FLOCK tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 2426%. Hiermee kan je in een paar weken tijd al je FLOCK tokens verdubbelen. De vroege Flockerz hebben hier al gretig gebruik van gemaakt en hebben al 74 miljoen FLOCK tokens vastgezet. 

Wil jij ook meebouwen aan de toekomst van Flockerz? Dan kan dat eenvoudig door je eerste FLOCK tokens aan te schaffen via hun officiële website. Daar kan je betalen met USDT, ETH, BNB en je creditcard.

Naar de Flockerz presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.