Whales worden voorzichtiger op Ripple (XRP) en Tron (TRX) in oktober 2024, waar gaan ze heen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het jaar 2024 begint en whale-investeerders klokken uit voor twee tokens in het bijzonder, namelijk Ripple (XRP) en Tron (TRX) onder vele anderen. De zwakte in beide cryptovaluta’s heeft voor wat spanning gezorgd bij deze grootschalige investeerders die nu elders kijken. Rexas Finance (RXS), dat helpt bij RWA (real-world asset) tokenisatie, is het meest beoogde doelwit van veel van deze voorzichtige whales wanneer al deze risico’s worden aangepakt, omdat het een hogere opbrengst en bloei belooft voor vroege investeerders.

Ripple (XRP) staat voor bearish druk

Ripple (XRP), na voor de derde keer in het jaar een kritieke weerstandszone van $0,65 te hebben ervaren, daalden de XRP-prijzen met 22,83%. Dit suggereert dat bears de controle behouden. Hoewel het betalingsaspect echter het aspect is waar de Ripple-blockchain het meest actief is, zijn dergelijke whale-bewegingen zorgwekkend en geven ze aan dat de tijd nog niet rijp is om substantiële aankopen van XRP te doen. Omdat er geen positieve stijging is in de markt, verplaatsen verdere delen van whales zich naar de buitenkant omdat ze meer verliezen willen vermijden dan de verliezen die al zijn geleden.

Tron (TRX) vast in consolidatie

Tron (TRX) had ook zijn deel van zijn uitdagingen. De token die wordt verhandeld tegen $0,154 is gevangen gebleven in een actieve zone die schommelt tussen $0,145 en $0,155 in september 2024. Deze aanhoudende prijsstagnatie is een bron van zorg geweest onder investeerders die zich zorgen hebben gemaakt dat TRX lange tijd in een stagnerende modus kan blijven hangen of zelfs in een neerwaartse trend kan blijven. Daarom zijn voorzichtige whales op zoek gegaan naar vruchtbaardere investeringen en blijkbaar hebben ze die gevonden in Rexas Finance (RXS) met inhouding.

Waarom whales naar Rexas Finance (RXS) gaan

Terwijl XRP en TRX rond de bodem tasten, worstelt Rexas Finance daarentegen met de toenemende stroom van interesse van mensen. De prijs van het token in presale fase 4 bedraagt ​​$0,060, wat al 102,33% hoger is dan de vorige fasen. Investeerders die deelnamen aan fase 1 hebben al meer dan 2x ROI behaald met de veronderstelling dat het token bij de volgende distributie op $0,20 zal noteren. Door uitbreiding is Rexas Finance ook de beste selector van nog betere rendementen die snel handelen. Het staat op het punt om binnenkort te lanceren, en wie investeert in de verkopen die voor $0,060 in de presale gaan, kan 4x meer verdienen dan wat ze hebben geïnvesteerd. Er is al meer dan $2.750.000 gefinancierd in de presales van het project, en 65.000.000 RXS-tokens zijn verkocht, voornamelijk dankzij whale-investeerders die hun Ripple en Tron verkochten. Dit komt met name door real-world asset tokenization, wat Rexas Finance onderscheidt van de rest. Bovenal stelt het project investeerders in staat om digitale versies van fysieke activa zoals onroerend goed of grondstoffen te creëren en deze te verhandelen, waardoor de grenzen van financiën en blockchain worden verlegd. Een dergelijk nut is productief en biedt een daadwerkelijke toepassing die beter is dan de meeste valuta’s die voornamelijk op speculatie zijn gebaseerd.

$1.000.000 weggeefactie: De deal zoeter maken

Het groeipotentieel van Rexas Finance is gekoppeld aan de voorverkoop, maar dit keer met een weggeefactie van $1.000.000. Twintig gelukkige deelnemers winnen elk $50.000 in USDT. Investeerders hoeven slechts minimaal honderd dollar te investeren in hun aankopen voor de verkoop, hun ERC-20-wallets te verstrekken en een aantal eenvoudige taken uit te voeren om in aanmerking te komen. Het is vermeldenswaard dat deelnemers hun kans op succes kunnen vergroten door vrienden naar het project te verwijzen, waardoor het idee van een weggeefactie diep in iemands keel wordt begraven als niet alleen leuk, maar ook als een geweldige kans om te profiteren. Dit heeft al de aandacht van whales weten te trekken, waardoor het momentum van het project verder is aangewakkerd.

Smart Money is on the Move – Bent u dat ook?

Aangezien Ripple en Tron waarschijnlijk eind oktober 2024 van het toneel zullen verdwijnen, nemen whales een verstandig standpunt in over Rexas Finance. De groeisnelheid van de voorverkoop van het project en de nieuwe strategie van asset tokenization van het project maken het een van de beste plekken om vandaag de dag te investeren. Nu whales naar Rexas Finance migreren, zou elke voorzichtige investeerder die op zoek is naar rendementen, extra op zijn hoede moeten zijn, met het waarschijnlijke rendement van 4x op de investering bij de lancering en een potentieel van 2.300% in het jaar 2025. Zorg ervoor dat u er vroeg bij bent om geen spijt te krijgen van uw kopersspijt.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Win een weggeefactie van $1 miljoen: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.