Dogizen prijsvoorspelling: Eerste Telegram ICO biedt parabolisch potentieel

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu we beginnen aan Q4 ziet de zoektocht naar de volgende 100x crypto er veelbelovend uit binnen de Telegram gaming sector. Het is voorbij een marktkapitalisatie van $1 miljard geschoten, wat het de volgende potentiële goudkoorts maakt die staat te gebeuren.

Terwijl Hamster Kombat en Catizen al een marktkapitalisatie van miljoenen dollars hebben bereikt als de vroege leiders, is smart money helemaal gericht op het volgende grote project binnen Telegram gaming: Dogizen. Nadat het project al meer dan $452k heeft opgehaald terwijl duizenden investeerders in minder dan een week in de presale stapten, biedt Dogizen investeerders een nieuwe kans om te investeren in de toekomst van Telegram gaming.

Als de eerste ICO op Telegram, speelt Dogizen niet alleen in op een lucratief verhaal, het creëert ook een nieuw pad voor de volgende generatie van GameFi. Lees verder om te ontdekken waarom alle ogen gericht zijn op Dogizen als de volgende potentiële 100x crypto moonshot met parabolisch groeipotentieel. 

Sterke first-mover status als allereerste Telegram ICO

De opkomst van Telegram als de volgende grens van mobiele activiteit is duidelijk; het gebruikersbestand nadert snel de 1 miljard gebruikers en een Telegram app store komt steeds dichterbij. Als de sociale berichtenapp bij uitstek voor de wereld van crypto – om nog maar te zwijgen van op beveiliging gerichte gebruikers – maakt Telegram’s gemiddelde jaarlijkse groei van bijna 100 miljoen nieuwe gebruikers per jaar het een van de snelstgroeiende apps ter wereld.

Deze opmerkelijke groei valt samen met de opkomst van de veelbelovende Layer-1 token Toncoin en zijn TON ecosysteem, wat heeft geresulteerd in een 12x groei in marktkapitalisatie en een 18x piek in totale vergrendelde waarde in de afgelopen 6 maanden. Er zijn genoeg kansen binnen het ecosysteem van TON en zijn community staat te popelen om te investeren in blue-chip kansen binnen de niche.

Dogizen, als allereerste Telegram ICO, bevindt zich in een bevoorrechte positie. Ten eerste maakt het gebruik van de waanzinnige gebruikersbasis van Telegram, die, ter vergelijking, ongeveer het dubbele is van het aantal geregistreerde gebruikers van crypto. Dit suggereert een sterk potentieel om meer gebruikers aan te trekken dan zijn rivalen door no-coiners aan boord te halen. Zoals we al hebben gezien, hebben Telegram games een bepaald talent om dit soort klanten aan te trekken.

Alle crypto investeerders die relatief bekend zijn met de ruimte, zullen aangetrokken worden door de status die Dogizen heeft als de allereerste Telegram ICO. Een dergelijke status is meestal een serieuze hype-driver en kan invloedrijk zijn als het gaat om het creëren van 100x crypto’s.

Het Dogizen Universe staat op het punt om alles te veranderen

Een belangrijke reden waarom smart money reikhalzend uitkijkt naar de presale van Dogizen is dat het verder gaat dan alleen gamen. Dogizen is van plan om Dogizen Universe te lanceren, wat een gaming arcade en game publicatieplatform zal zijn waar elke ontwikkelaar eenvoudig games kan maken met behulp van de SDK die Dogizen zal leveren.

Nu het netwerk van TON zo snel groeit, heeft Dogizen aanzienlijke rugwind om zich te ontwikkelen tot het ultieme platform voor mobiel gamen. Bovendien is er al een sterk precedent geschapen door WeChat, de Chinese berichtenapp.

Van de 1,3 miljard gebruikers van WeChat genereerden WeChat minigames alleen al in de eerste helft van 2024 $2,3 miljard. Als Telegram zich relatief vergelijkbaar gedraagt, suggereert dit dat er in de loop der jaren een krankzinnige vraag naar Telegram gaming zal zijn. Dogizen Universe positioneert zichzelf bovendien perfect om het platform te worden waarop toekomstige minigames worden gebouwd.

De Telegram sector ziet er hot uit

Zoals blijkt uit de opkomst van Telegram gaming trouwe spelers als Catizen en Hamster Kombat, is Dogizen goed gepositioneerd om een ​​substantieel deel van de taart te veroveren zodra het wordt gelanceerd en op exchanges wordt gelanceerd. Catizen bereikte eind september bijvoorbeeld een all-time high van $1,11 met een marktkapitalisatie van $330 miljoen, terwijl Hamster Kombat op 27 september een marktkapitalisatie van $500 miljoen bereikte.

Zoals eerder vermeld, is de echte superkracht van Telegram gaming het aan boord halen van nieuwelingen in de sector van crypto. Dit heeft de voorzitter van Animoca Brands, een grote speler in de GameFi ruimte, ertoe aangezet te voorspellen dat Telegram games uiteindelijk de massale Web3 acceptatie zullen katalyseren waar elke crypto investeerder naar op zoek is.

Het is precies deze gedachte die er ongetwijfeld toe heeft geleid dat Binance alle grote namen in Telegram gaming, inclusief Catizen en Hamster Kombat, aanbiedt. Nu lijkt Dogizen de volgende grote naam te zijn die zich bij deze lijst voegt. 

Investeer in de toekomst van Telegram gaming met Dogizen

Als allereerste Telegram ICO is dit een mijlpaal voor het opkomende ecosysteem van TON en een game-changer voor Telegram gaming als geheel. De Dogizen ICO biedt investeerders de kans om de allereerste te zijn die een project steunt dat klaar is om de hele sector van Telegram gaming een tandje hoger te zetten.

Dogizen Universe heeft de basis voor een platform waar meerdere toekomstige Telegram gaming platforms afhankelijk van zullen worden. Dit plaatst het DOGIZ token in een perfecte positie om de volgende 100x crypto te worden.

De Dogizen presale is nu live, maar je kunt er maar voor een beperkte tijd aan meedoen. Bezoek de officiële website van Dogizen voor meer informatie.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.