3 verborgen cryptopareltjes onder de $2 die Ethereum kunnen evenaren en uw portefeuille in 2025 enorm kunnen laten stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het algemene marktsentiment vertoont gemengde signalen voor cryptovaluta’s. Hoewel het Ethereum (ETH)-netwerk geen positieve uitkomst heeft laten zien van de bredere markttrend, hebben zijn potentiële rivalen Dogwifhat (WIF), NEIRO en DTX Exchange (DTX) opmerkelijke prijsstijgingen laten zien met een opmerkelijke tractie in de markt, aangezien investeerders naar hen toe bewegen voor winst.

Ethereum (ETH) kampt met turbulentie: Verliest $220 miljoen door liquidaties

De cryptomarkt vertoonde de afgelopen 24 uur een zeer bearish momentum, waardoor Ethereum (ETH) naar kritieke niveaus daalde na de toegenomen liquidaties in het netwerk. Volgens de on-chain gegevens van CoinGecko daalde de wereldwijde cryptomarktkapitalisatie met 3% in één dag. Dit heeft de $2,31 biljoen op $2,27 biljoen gebracht, een daling van ongeveer $40 miljard.

Integendeel, het totale dagelijkse handelsvolume is met 50% gedaald, met $99 miljard ten opzichte van de werkelijke waarde. De meeste cryptocurrency-netwerken zijn getroffen door deze grote marktkapitalisatiedaling op de wereldwijde cryptomarkt. Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) hebben opmerkelijke dalingen laten zien, gevolgd door een toegenomen verkoopdruk van investeerders.

NEIRO stijgt: Bereikt 40% op wekelijkse prijsgrafiek

Hoewel Ethereum (ETH) er niet in is geslaagd het marktsentiment in zijn voordeel te keren, heeft NEIRO dat wel gedaan en het gaat goed voor de nieuwkomer. De prijsstijging van NEIRO laat een hernieuwd momentum zien op de cryptomarkt nadat Bitcoin (BTC) herstelde tot $64.000 na een korte daling op 3 oktober. Dit herstel heeft rally’s omgeleid naar grote cryptocurrencies, waaronder NEIRO.

NEIRO neemt de markt over als een van de populairste tokens op dit moment, en heeft de afgelopen 24 uur een prijsstijging van 13% veiliggesteld. NEIRO volgde dit 24-uurs sentiment op met een wekelijkse rally van 40%, wat investeerders naar zijn bullish momentum trok. Het geval was echter niet hetzelfde voor zijn rivaal Neiro Ethereum (NEIRO), die vandaag met 10% en de afgelopen 7 dagen met 11% is gedaald.

Dogwifhat (WIF) prijspatroon toont bullish indicatoren

Dogwifhat (WIF) is een van de vele memecoin-projecten die hebben geprofiteerd van het recente herstel van de markt. Dogwifhat (WIF) bereidt zich voor op een soortgelijke pomp als een memecoin-activum in de bredere marktverschuiving. Analisten voorspellen een potentiële pomp van 72% in het Dogwifhat (WIF)-netwerk, ondersteund door een Hidden Bull Divergence-formatie.

Dit patroon zal de Dogwifhat (WIF)-prijs waarschijnlijk naar $4,86 ​​brengen, gevolgd door een grote prijsrally die doorgaat naar de top. Qua prestatie-indicatoren handelt Dogwifhat (WIF) op $2,45 met een marktkapitalisatie van $2,43 miljard (gedaald met $121 miljoen). Dogwifhat (WIF) vertoont een neutraal handelsvolume met een bedrag van $711 miljoen, dat te maken heeft gehad met een kleine daling van 0,8%.

DTX Exchange (DTX) behoort tot de top 3 AI-crypto’s om nu te kopen

DTX Exchange (DTX) is oktober met een knal ingegaan en overtrof goed presterende crypto’s met opmerkelijke prijsstijgingen in de lopende presale. Tot nu toe heeft dit deFi-platform $3,84 miljoen opgehaald tegen $0,06 per DTX-token met voorspellingen om de prijs te herzien naar $0,08 in de presale ronde 4. DTX Exchange is een one-stop crypto-handelsplatform dat tot 1.000x hefboomwerking biedt.

Als hybride handelsplatform stelt DTX Exchange (DTX) gebruikers in staat om crypto’s, forex, aandelen en contract-for-differences (CFD’s) te verhandelen. De beurs beschikt over een geavanceerde infrastructuur en waanzinnige handelsfuncties om lucratieve kansen te bieden aan investeerders en particuliere handelaren. Het omvat ook razendsnelle uitvoeringssnelheden om ervoor te zorgen dat geen enkele handelaar een kans mist.

Deze bullish $0,06 altcoin kan uw portefeuille tegen 2025 een boost geven!

DTX Exchange (DTX) staat op het punt om het bredere marktsentiment te vangen met zijn bullish presale momentum, en wordt een van de meest succesvolle presales van 2025. Deze beurs transformeert de handelsindustrie door handelaren insiders te laten worden. Naast handelskortingen op het platform, komen DTX-houders ook in aanmerking voor een percentage van de platformwinsten.

In tegenstelling tot traditionele beurzen stelt DTX Exchange houders in staat om bij te dragen aan de besluitvorming via governance-tokens om de toekomst van het platform te bepalen. Investeerders en handelaren sluiten zich steeds vaker aan bij dit netwerk om de volgende 25x-kans op de volatiele cryptomarkt veilig te stellen, aangezien DTX Exchange (DTX) zijn $0,2 grand-notering in het vooruitzicht heeft.

Meer informatie:

Koop Presale
Bezoek DTX-website
Word lid van de DTX-community

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.