Uptober crypto rally onderweg: SOL & ADA traders investeren massaal in deze opkomende crypto

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Tijdens de huidige geopolitieke spanningen verkeert de cryptomarkt in een bearish momentum. Als we kijken naar de top altcoins Solana en Cardano dan zien we dat ze verliezen doormaken tijdens het begin van de maand die uptober had moeten worden. Het grotendeel van de investeerders laat zich hier niet door ontmoedigen en blijven op zoek naar de volgende opkomende crypto waar de kansen liggen tijdens de volgende crypto rally.

Nu de hele maand in het teken staat van Uptober en de hoop hoog blijft op hoge winsten zijn er veel investeerders die de nieuwe coins Pepe Unchained, Flockerz en Crypto All-Stars kopen. Deze opkomende coins worden gezien als projecten die de potentie heeft om keer 10 te gaan. Crypto analisten zien dit als de beste cryptocurrency’s om nu te kopen, vooral in deze bear market. Er worden enorme rendementen voorspelt zodra de markt weer aantrekt.

Solana steeds populairder bij banken

Een recent rapport van Sygnum Bank laat zien dat steeds meer financiële instellingen de overstap maken van Ethereum naar Solana vanwege de hoge schaalbaarheid. Er zijn meerdere financiële instellingen die interesse hebben getoond in het netwerk van Solana. Zo maakt Visa gebruik van Solana voor USDC transacties en heeft Franklin Templeton plannen om een mutual fund te lanceren binnen het Solana ecosysteem. Ook al is er de laatste tijd veel goed nieuws rondom Solana zit het momenteel toch in een neerwaartse trend. Het goede nieuws zorgt wel voor optimisme bij de Solana trader.

Als we kijken naar de gegevens van CoinMarketCap is de koers van Salano met 6,5% gedaald, wat de prijs brengt naar de huidige koers van $143,03 en handelt daardoor onder de 200 SMA van $146,75. De analisten hopen dat de daling wordt omgezet in een stijging zodat het terugkeren kan naar het niveau van $150.

Cardano staat onder druk: Kan de koers herstellen?

Een van de andere veel belovende crypto’s is natuurlijk Cardano, maar toch lijkt het erop dat hij deze positie kan verliezen als het bearish momentum aanhoudt. De crypto zorgde voor opschudding in de crypto sector door te stijgen naar de maandelijkse piek van $0,412. De stijging zette jammer genoeg niet door en vond de weg weer naar beneden. De totale market cap van het project is in de afgelopen 24 uur ook gedaald met 4,17% en staat momenteel op $12,2 miljard.

De koers van die de Cardano trader momenteel moet betalen is $0,3482 en dat is dus nog net onder de 50-SMA van $0,3566. Dit laat een blijvende bearish momentum zien. De 14 daagse RSI is ook onder het level van 50 gezakt. Hoewel de toekomst er op de korte termijn somber uitziet voor de Cardano trader, blijven analisten wel hoop houden dat de upgrades van het netwerk in de toekomst weer meer gebruikers naar het platform trekt. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de koers van Cardano aan het einde van het jaar kan oplopen naar $0,58.

Aandacht van Solana en Cardano traders in andere opkomende crypto tijdens Uptober

Ondanks de onrust in de wereld die invloed hebben op de cryptomarkt zijn er naast IntelMarkets nog drie opkomende crypto projecten waar veel solana- en cardano- traders in investeren om hun verliezen te verminderen en zo het beste crypto portfolio samenstellen. Het gaat om drie nieuwe projecten die zich nog in de presale bevinden en zich klaarmaken voor hun listing op de exchanges. 

Elk project heeft zijn eigen utility en heeft in een korte tijd al een hechte community weten op te bouwen. Lees hieronder waarom deze projecten een goede toekomst hebben en doe daarna zeker ook je eigen onderzoek naar deze opkomende cryptomunten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is de verbeterde opvolger van Pepe en komt met veel snellere transacties met lagere kosten. Het team achter PEPU heeft de kettingen van pepe verbroken van de verouderde Layer 1 Blockchain van Ethereum, daar heeft het project ook zijn naam aan te danken. Sinds de lancering van de presale heeft het project al meer dan $18 miljoen weten op te halen aan vroege investeren. Dit weerspiegelt het vertrouwen die vroege investeerders hebben in deze opkomende crypto.

Het PEPU team is bezig met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain, waardoor het 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten krijgt dan andere verouderde meme coins. Dit maakt het onbewust ook meteen het ideale platform voor nieuwe projecten om op te lanceren, zodat ze gebruik kunnen maken van deze snelheden en lage kosten.

Als vroege investeerder heb je meteen de mogelijkheid om je tokens te staken tegen een mooi jaarlijks rendement (APY) van 121%. Dit is niemand van de investeerders ontgaan en daardoor hebben ze gezamenlijk al 1.3 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem. De huidige prijs van een PEPU token is op dit moment nog $0,00994, maar dit wordt binnenkort verhoogd als het de volgende fase van de presale ingaat.

Wil jij net als de vroege investeerders ook je kettingen losbreken tijden Uptober? Dan is dit je kans! Ga naar de officiële van Pepe Unchained en schaf je eerste PEPU tokens aan door te betalen met ETH, USDT, BNB of je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) brengt al je favoriete meme coins naar hun stakingplatform, hierdoor hoef je dus niet meer te wisselen tussen de verschillende platforms en kan je gemakkelijk een passief inkomen verdienen. Veel investeerders hebben het project al gevonden in Uptober en dat zie je terug in de $2 miljoen die ze al hebben opgehaald.

Het stakingplatform heeft de toepasselijke naam de “Memevault” gekregen en biedt bij de lancering de volgende meme helden aan om te staken naast elkaar: Doge, Pepe, Turbo, Bonk en nog veel meer. Het STARS team heeft ook bevestigd dat de naast de huidige line-up ook steeds toevoegingen doen met meme coins die op dat moment gewild zijn.

Voor de vroege sterren die zich binden aan het project is er de mogelijkheid om je STARS tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 709%. Dit is alle sterren niet ontgaan en ze hebben samen al meer dan 1 miljard STARS tokens vastgezet. Door de huidige prijs van $0,0014887 is dat natuurlijk ook een mooie kans om te doen. Wil je nog gebruikmaken van deze lage prijs dan heb je net iets minder dan twee dagen, want dan gaat de volgende fase van de presale in en gaat de prijs weer verder omhoog.

Wil jij ook een Crypto All-Star worden? Dan ben je een paar stappen verwijdert om dit tijdens uptober te worden. Op hun officiële website kan je namelijk je wallet koppelen en je ETH, USDT, BNB, PEPE, FLOKI en SHIB inwisselen voor je eerste STARS tokens. Daarnaast bieden ze ook de optie om met je creditcard te betalen.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is door hun Vote 2 Earn systeem bezig met het bouwen van de grootste meme coin community. Hun vernieuwende stemsysteem maakt het voor de gebruikers van FLOCK namelijk mogelijk om extra tokens te verdienen door hun stem uit te brengen over de toekomst van het project. In de eerste weken van de presale heeft het al meer dan een $500.000 weten op te halen aan vroege investeringen.

Ben jij dus op zoek naar een project waar je een stem hebt en je het project in de goede richting kan duwen, dan ben je bij Flockerz aan het goede adres. Naast dat je meehelpt aan de toekomst van het project kan je dus ook nog mooi extra tokens verdienen door je stem uit te brengen en zorgt dat voor nog meer winst.

Voor de vroege Flockerz is het mogelijk om tijdens de presale ook je FLOCK tokens te staken in hun stakingsysteem voor het bizarre rendement van 3479%, zo kan je naast de V2E rewards dus nog meer tokens verdienen. Veel vroege investeerders hebben hier al gebruik van gemaakt en er zijn al meer dan 51 miljoen FLOCK tokens vastgezet in hun stakingsysteem.

Wil je ook meehelpen aan de toekomst van dit opkomende crypto? Dan kan je naar de officiële website van Flockerz gaan en je eerste FLOCK tokens aanschaffen. Daar kan je betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.