Studie onthult: Helft Amerikaanse stemmers pro crypto – Wat betekent dit voor toekomst crypto?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Met de Amerikaanse verkiezingen van 2024 voor de deur, worden blockchain en cryptocurrency steeds belangrijkere thema’s voor de kiezers. Dit kan een groot effect hebben op de toekomst van crypto, vooral nu beide kandidaten pro crypto zijn.

Een recent onderzoek laat zien dat pro crypto standpunten een belangrijke rol spelen in de keuzes van de kiezers. Steeds meer Amerikanen zien crypto als een belangrijk thema bij het maken van hun stem. Het lijkt er dus op dat dit de toekomst van crypto in de VS kan beïnvloeden.

Uit het onderzoek met meer dan 1600 geregistreerde kiezers uit de VS kunnen we zien dat bijna de helft van de kiezers het belangrijk vindt een pro crypto standpunten. Maar liefst 92% van alle crypto bezitters is van plan om te stemmen dit jaar. Dat laat zien dat de crypto community heel betrokken is bij de verkiezingen. Dit kan een groot verschil maken voor de toekomst van crypto in Amerika.

De resultaten laten een zeldzame kans zien voor beide partijen, omdat veel kiezers het overwegen om voor een andere partij te kiezen als dat gunstig is voor de crypto markt. Dit kan niet alleen de verkiezingen beïnvloeden, maar ook de manier waarop de Amerikaanse overheid in de toekomst omgaat met de groeiende crypto industrie.

Het onderzoek liet ook een aantal opvallende trends zien in keuze van de kiezer als het gaat om crypto. 50% van de kiezers ziet crypto als een belangrijk thema, maar dit cijfer stijgt scherp naar 85% onder de bezitters van crypto. Dit laat zien dat een pro crypto houding belangrijk kan zijn voor het aantrekken van stemmen in 2024.

Als we kijken naar de verdeling dan zien we dat beide kandidaten gelijke steun krijgen vanuit de crypto community. Donald Trump krijgt momenteel 56% en Kamala Harris 55%.

Waar 54% van de kiezers zich zorgen overmaken is dat Harris meer duidelijkheid moet geven over haar standpunt met betrekking tot het reguleren van crypto. Het gebrek aan regelgeving wordt gezien al een belangrijk probleem voor de toekomst van crypto in de VS.

De peilingen op staatsniveau lieten een opvallende trend zien over de verdeling van de stemmen. De Republikeinse Partij heeft in vier staten licht de voorkeur en dat terwijl Democratische kandidaten kiezers winnen die van partij wisselen vanwege hun pro crypto visie. Met uitzondering van Texas boekt de Democratische partij vooruitgang in de staten Pennsylvanie, Michigan en Winsconsin waar hun pro crypto standpunten met open armen worden ontvangen. 

Trump vs. Harris

Donald Trumps pogingen om de harten van crypto kiezers te winnen lijken hun vruchten af te werpen. De sterke pro crypto aanpak van Trump heeft voor veel gehoor gezorgd vanuit de crypto community, zo bekritiseerde hij de huidige crypto regels en heeft hij belooft om de huidige SEC voorzitter Garry Gensler te ontslaan als hij weer wordt gekozen als President. 

Ondertussen heeft Kamala Harris ook haar eerste stappen richting de crypto community gezet. Tijdens een inzamelingsactie in New York benadrukte ze haar focus op opkomende technologieën zoals AI en digitale activa. Dat laatste wijst mogelijk naar een verandering in haar campagne wat betreft crypto.

Uit een ander onderzoek blijkt dat ongeveer 32% van de kiezers openstaat voor het leren over of investeren in crypto dan eerder dit jaar. Deze verschuiving laat de steeds grotere rol zien die digitale activa in de toekomst heeft in het politieke landschap om kiezers voor zich te winnen.

Welke nieuwe projecten kunnen profiteren van de Amerikaanse verkiezingen

Nu beide presidentskandidaten zich openlijk hebben uitgesproken over crypto hun pro crypto standpunten duidelijk hebben gemaakt, lijkt de verkiezingsuitslag een belangrijke rol te gaan hebben voor de toekomst van crypto in de VS. Dit maakt investeerders positief over de toekomst die er steeds beter uit gaat zien. Daarom wordt er nu goed onderzoek gedaan naar de nieuwe beste altcoins projecten die zich klaarmaken voor hun listing op de exchanges en voor de mooiste potentiële winsten kunnen zorgen. Deze nieuwe crypto’s hebben tegenwoordig vaak een unieke utility en zouden flink kunnen profiteren van een gunstig politiek klimaat.

De steun voor pro crypto regelgeving kan ervoor zorgen dat de nieuwe projecten meer vertrouwen krijgen van investeerders. In de huidige markt zien we al een paar meme coins die klaarstaan om te profiteren van het politieke momentum. Hoewel meme coins zoals Shiba Inu en Dogecoin al bekend zijn bij het brede publiek, hebben zij de grootste winsten al achter zich. Daarom stellen we je graag voor aan twee projecten die zich nog in de presale bevinden en waar je meteen je tokens kan staken, terwijl zij zich klaarmaken voor hun lancering in 2024 en je misschien wel rijk kan worden met crypto.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is een naam die je vast niet is ontgaan, sinds de lancering heeft het al $17,3 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen. Dit laat het vertrouwen zien die investeerders in het project hebben en hierdoor heeft PEPU nu al geschiedenis gemaakt op de crypto markt. 

De ontwikkelaars van Pepe Unchained zijn al tijden druk bezig met het ontwikkelen van hun eigen Layer 2 Blockchain. Hierdoor heeft het project 100 keer snellere transactiesnelheden met veel lagere kosten dan zijn verouderde meme voorgangers. 

Voor vroege investeerders is er de mogelijkheid om hun token te staken tegen een mooi jaarlijks rendement van 124%, hierdoor kan er meteen een passief inkomen worden verdient. Veel investeerders hebben dit al gedaan en ze hebben al 1.3 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem van Pepe Unchained.

Wil je ook genieten van de snelle transacties en lage kosten? Dan kan je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen door naar hun website te gaan en je wallet te kopellen. Daarna heb je de mogelijkheid om te betalen met USDT, ETH, BNB en je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met een meme coin revolutie door hun unieke Vote 2 Earn verdienmodel. Als je in het bezit bent van FLOCK tokens krijg je namelijk stemrecht, zodat je kan meebepalen aan de toekomst van het project en als beloning krijg je uitbetaald in nog meer FLOCK tokens.

Door hun revolutionaire V2E systeem kunnen ze zomaar eens de hechtste meme community aan het bouwen zijn. Sinds de lancering eerder deze week hebben ze al $413.500 weten op te halen aan vroege investeringen. Er zijn niet veel nieuwe projecten die dit bereikt hebben in de eerste week van de lancering van de presale. 

Als vroege investeerder kan je snel nog meer FLOCK tokens verdienen door je tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van maar liefst 5011%. Door dit percentage kan je binnen een paar weken je vastgezette tokens verdubbelen. Veel investeerders hebben dit al gedaan en momenteel zijn er al meer dan 35 miljoen FLOCK tokens vastgezet.

Wil je ook deel uitmaken van de hechtste meme community en bouwen aan de toekomst van het project? Dan kan je dat doen door op de website van Flockerz je eerste FLOCK tokens aan te schaffen. Je kan daar betalen met USDT, BNB, ETH en je creditcard.

Naar de Flockerz presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.