Hoe je grenzen verlegt: Matvii Diadkovs reis in Web3 Gaming en Crypto Advertising

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het gesprek van vandaag zijn we verheugd om Matvii Diadkov te hebben, een pionier in de crypto- en blockchainniche, wiens bedrijven Bitmedia.IO en Chainers.io nieuwe maatstaven hebben gezet in hun respectievelijke domeinen. Matvii’s unieke mix van technische expertise en marketingkennis heeft hem gevestigd als een leidende figuur in de Web3-gamingsector, waar zijn werk de grenzen van wat mogelijk is blijft verleggen.

Hoe ben je bij Web3 terechtgekomen? Iedereen heeft een verhaal.

Mijn reis naar Web3 begon omdat ik gefascineerd was door het transformatieve potentieel van blockchaintechnologie. Toen ik zag hoe decentralisatie de financiën en verschillende industrieën, waaronder gaming en reclame, kon revolutioneren, werd ik aangetrokken door de uitdaging om oplossingen te bouwen die deze technologie gebruikten om echte waarde te creëren. Dit leidde tot de oprichting van Bitmedia.IO en later Chainers.io, waar we vooroplopen in het toepassen van Web3 om te innoveren binnen deze ruimtes.

Wat is Chainers.io-game?

Chainers.io is een game die is ontworpen om de kloof tussen blockchaintechnologie en de gamingindustrie te overbruggen. Onze missie is om game-ontwikkeling en -distributie te democratiseren, zodat ontwikkelaars de tools hebben om Web3-games efficiënter te bouwen, lanceren en beheren. We richten ons op het creëren van een naadloze ervaring voor makers en spelers, zorgen ervoor dat de games leuk en boeiend zijn en de voordelen van blockchaintechnologie integreren, zoals echt eigenaarschap van in-game assets.

Critici hebben betoogd dat Web3-games de kwaliteit en boeiende gameplay missen die te vinden zijn in Web2-games; hoe zijn jullie met dergelijke zorgen omgegaan?

We erkennen de feedback over de kwaliteit en betrokkenheidsniveaus van Web3-games en zien het als een kans voor groei. Bij Chainers.io geven we prioriteit aan de ontwikkeling van hoogwaardige games die kunnen concurreren met traditionele Web2-aanbiedingen. We werken nauw samen met onze interne game-ontwikkelaars en integreren feedback van gebruikers in het ontwikkelingsproces; we streven ernaar om de game-ervaring te verbeteren, en garanderen dat plezier en betrokkenheid centraal staan ​​in onze Web3-games.

De ruimte heeft ook een reputatieprobleem. Traditionele gamers beweren ook dat deze games monetisering belangrijker vinden dan het leuke aspect van gamen. Onze aanpak bij Chainers.io is spelergericht en richt zich in de eerste plaats op het creëren van plezierige en meeslepende game-ervaringen. Hoewel monetisering een aspect is van Web3-games, geloven we in het vinden van een balans die de ervaring van de speler respecteert. Wij bij Chainers ontwikkelen en creëren verhalen, boeiende gameplay en community-gedreven evenementen. Op deze manier willen we de perceptie veranderen dat Web3-games alleen maar om monetisering draaien.

Welke monetiseringsmodellen zijn volgens jou het meest duurzaam voor Web3-games?

De meest duurzame monetiseringsmodellen voor Web3-games bieden waarde aan alle belanghebbenden: spelers, ontwikkelaars en investeerders. Wanneer ze doordacht worden geïmplementeerd, kunnen modellen zoals play-to-earn economische ecosystemen binnen games creëren die de betrokkenheid en bijdrage van spelers belonen. Bovendien kan het opnemen van NFT’s en tokenomics spelers eigenaarschap en investeringsmogelijkheden bieden, waardoor de game-ervaring lonender wordt.

Wat zijn volgens jou de voordelen van traditionele games die blockchain-technologie adopteren?

Het toepassen van blockchain-technologie in traditionele games brengt talloze voordelen met zich mee, waaronder echt eigenaarschap van in-game activa, transparante en veilige transacties en nieuwe spelerbetrokkenheids- en monetisatiemodellen. Blockchain opent ook de deur voor game-interoperabiliteit, waardoor activa en identiteiten overdraagbaar zijn in verschillende game-ecosystemen, wat de algehele game-ervaring verbetert.

Hoe belangrijk is community-betrokkenheid voor het succes van Web3-games en welke strategieën hebben voor jou gewerkt?

Community-betrokkenheid is de sleutel tot het succes van Web3-games. Het bevordert een gevoel van eigenaarschap en bijdrage onder spelers, wat essentieel is voor het bouwen van duurzame game-ecosystemen. Strategieën die voor ons hebben gewerkt, zijn onder meer transparante communicatie, het betrekken van de community bij het ontwikkelingsproces door middel van feedback en bètatests, en het organiseren van evenementen en wedstrijden die actieve deelname aanmoedigen.

Vertel ons iets over het Bitmedia crypto-advertentienetwerk

Bitmedia.io is een toonaangevend advertentieplatform dat speciaal is ontwikkeld voor de crypto- en Web3-ruimte. Onze missie is om blockchain-projecten te verbinden met hun doelgroep door middel van innovatieve en effectieve advertentieoplossingen. We combineren datagedreven strategieën en blockchaintechnologie, die projecten helpt hun marketingdoelen te bereiken, of ze nu bewustzijn creëren, betrokkenheid stimuleren, leads genereren of projectpromotie.

Hoe zou u de vraag naar Web3-advertentieservices door de jaren heen beschrijven?

De vraag naar Web3-advertentieservices is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, gedreven door het toenemende aantal projecten en de concurrentie op de cryptomarkt. Naarmate de ruimte volwassener wordt, is er meer behoefte aan geavanceerde en gerichte advertentiestrategieën die effectief de juiste doelgroepen kunnen bereiken en betrekken. Bitmedia.io heeft vooropgelopen in deze evolutie en is voortdurend bezig met innoveren om te voldoen aan de groeiende en veeleisende behoeften van onze klanten.

Hebt u uitdagingen ondervonden met betrekking tot regelgeving? Vooral bij het pushen van een product in verschillende rechtsgebieden.

Een van de uitdagingen in de advertentie- en gamingsectoren van Web3 is het navigeren door cryptoregelgeving wereldwijd. Regelgeving verschilt aanzienlijk per rechtsgebied, wat een flexibele en geïnformeerde aanpak vereist om naleving te garanderen. We houden de ontwikkelingen op het gebied van regelgeving actief in de gaten en werken nauw samen met juridische experts om onze producten en services aan te passen, zodat ze voldoen aan de hoogste normen van naleving en integriteit.

Wat zijn enkele van de meest opwindende opkomende gebieden van web3 die u momenteel in de gaten houdt of waarin u investeert?

De convergentie van Web3 met AI en machine learning is bijzonder opwindend en biedt de mogelijkheid om meer gepersonaliseerde en intelligente gebruikerservaringen te creëren. Bovendien biedt de groei van gedecentraliseerde financiën (DeFi) en de integratie ervan in verschillende Web3-applicaties kansen voor innovatie in de manier waarop waarde wordt gecreëerd, uitgewisseld en beheerd. We volgen ook nauwlettend de evolutie van NFT’s en hun toepassing buiten kunst en verzamelobjecten naar gebieden als identiteitsverificatie en asset-tokenisatie.

Volg Matvii Diadkov:

x.com/dyadkov

Linkedin/Matvii-Diadkov

hackernoon.com/u/diadkov

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.