Dogizen kondigt unieke ICO aan, te midden van virale Telegram Gaming Sector

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nadat Dogizen binnen korte tijd een formidabel aantal van 1 miljoen spelers heeft binnengehaald, heeft het zichzelf opengesteld voor verdere investeringen met de presale – de allereerste op Telegram gebaseerde ICO – en de aankondiging van het nieuwe DOGIZ utility token.

Dogizen bevindt zich in het midden van twee overlappende sectoren die momenteel net beginnen te exploderen: Telegram gaming en het bredere TON ecosysteem. En met nauwe rivalen zoals Catizen met 40 miljoen spelers en meer dan $25 miljoen aan inkomsten, heeft Dogizen het potentieel om serieuze cijfers te behalen.

Dogizen’s platform kan de industrie veranderen

Dogizen heeft de toekomst gezien, en de toekomst is Telegram games. Ze zijn direct toegankelijk vanuit de UX van Telegram en vereisen geen extra downloads. En nu, met de plannen voor het Dogizen universum, staat Telegram gaming op het punt om te cascaderen in een geheel nieuwe wereld van verschillende titels en ervaringen.

Dogizen Universe is een veelzijdig Telegram gaming ecosysteem. Door het groeiende publiek van 1 miljoen Dogizen te voorzien van een ontwikkelaars SDK, nodigt Dogizen zijn community uit om de volgende generatie Telegram games te bouwen. Het DOGIZ token houdt dit nieuwe ecosysteem bij elkaar, waardoor spelers kunnen verdienen met spelen en ontwikkelaars met creëren.

De langetermijnvisie van Dogizen Universe

De 1 miljoen sterke gebruikersbasis van Dogizen is niet alleen een community van gamers. Het is de basis voor het bouwen van een geheel nieuwe economie. De minigames en ervaringen die door ontwikkelaars zijn gemaakt, hoeven niet alleen te stoppen bij je typische play-to-earn ervaring.

Dogizen zal merken uitnodigen voor het maken van applicaties die spelers belonen voor het gebruiken ervan. In plaats van te tikken om crypto te verdienen, zou je kunnen tikken om de merchandise van je favoriete merk te winnen. Dit opent een nieuwe wereld van beloningen voor de spelers en het advertentiepubliek voor merken.

Nu mobiel gamen naar verwachting tegen 2028 naar ongeveer $150 miljard zal stijgen, GameFi naar verwachting tot 2032 met een CAGR van 28,5% zal groeien en de tap-to-earn sector al de grens van $ 1.5 miljard overschreden heeft, ondanks dat het nog maar net is geboren, is Dogizens nieuwe aanbod klaar om op een krachtige golf te surfen. De visie op de lange termijn is dat Dogizen de marktleidende host wordt van de volgende generatie titels van Telegram gaming.

Voordelen van Dogizen ten opzichte van Catizen

Vergis je niet, Catizen heeft serieuze rugwind achter zich en doet het opmerkelijk goed: de gemiddelde omzet per gebruiker is ongeveer 200x hoger dan het typische crypto project. Catizen heeft serieuze lof ontvangen van de CEO van Telegram. Dit is echter allemaal in het voordeel van Dogizen. Omdat het succes van Catizen de CEO van Telegram er in feite toe aanzette om Dogizen op te zetten. En met Dogizens gedurfde langetermijnvisie heeft het succes van Catizen een geduchte concurrent gecreëerd.

Om te beginnen is de gameplay van Dogizen veel eenvoudiger dan die van Catizen. Hoewel Catizen draait om het grootbrengen van virtuele katten, heeft het eenvoudigweg tikken op Dogizen waarschijnlijk een veel bredere aantrekkingskracht. Letterlijk iedereen met een functionerend ledemaat kan uitblinken in deze game.

Zoals gezegd is Dogizen de allereerste op Telegram gebaseerde presale. Nu kan Dogizen gemakkelijk geld ophalen bij het 950 miljoen sterke publiek van Telegram, dankzij de TON wallet die rechtstreeks is geïntegreerd in de UX van Telegram. Dit opent Dogizen voor het soort potentiële investering waar Catizen goed gebruik van had kunnen maken. Met deze stortvloed aan financiering van een bredere groep investeerders kan Dogizen zijn routekaart een boost geven. En naarmate het platform van Dogizen explodeert, zal dit waarschijnlijk alleen maar leiden tot prijsstijgingen voor het DOGIZ token en een aanzienlijk hoger percentage acquisities van gebruikers dan Catizen.

Het Telegram ecosysteem staat op het punt om te exploderen

Naast het solide potentieel van Dogizen als tap-to-earn game, maakt het feit dat het DOGIZ token op het TON netwerk staat het een goede keuze voor solide winsten in 2024.

Catizen is genoteerd op Binance, Gate.io en Bitget, met een marktkapitalisatie van meer dan $210 miljoen op het moment van schrijven. Het recente succes van de nieuwe TON coin DOGS maakte het tot het grootste tokengeneratie evenement in de geschiedenis. Volgens de CEO van Blum (een andere populaire Telegram game) is de helft van de gebruikers compleet nieuw in de wereld van crypto.

Aangezien Telegram netjes een crypto wallet in zijn app heeft geïntegreerd, lijkt het erop dat Telegram games de ultieme gateway-drug zijn naar de wereld van crypto – het is dan ook niet verrassend dat het TON ecosysteem zijn eigen durfkapitaalfonds krijgt voor investeringen in apps.

Met dit soort meewind lijken alle tekenen erop te wijzen dat Dogizen het in 2024 en daarna overneemt.

De Dogizen presale gaat live op 4 oktober 2024 om 8:00 UTC. Bezoek de officiële website van Dogizen voor meer informatie.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.