Crypto expert onthult: Top 3 crypto’s voor volgende bull run in uptober

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Als het aan de bekende crypto expert Ben Armstrong ligt zijn er een aantal crypto’s die veel potentieel bieden bij een mogelijke bull run in Uptober. Hieronder gaan we daarom verder in op de top 3 crypto’s volgens Armstrong en kijken we daarnaast of er nog meer alternatieven zijn die indruk hebben weten te maken.

Crypto expert Ben Armstrong deelde onlangs zijn idee over wat de top crypto voor de volgende bull run zijn. Volgens hem zijn er zowel bekende als minder bekende crypto’s die een grote indruk kunnen gaan maken.

Hieronder beschrijven we zijn top 3.

1. Ripple (XRP)

Ripple is een van de crypto grootheden van de crypto markt. Sinds het zijn rechtszaak met de SEC succesvol wist af te sluiten is er veel optimisme ontstaan binnen de XRP community. Dit is ook terug te zien in de koers van XRP die zich nog altijd overtuigend in het groen bevindt.

XRP koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Nu de koers zich voorbij de $ 0,62 heeft begeven maakt XRP zich volgens Armstrong op voor een aanzienlijke koers rally.

2. Pyth Network (PYTH)

De nummer twee van Ben Armstrong is PYTH, een Oracle platform dat mogelijk de concurrentie aan kan gaan met Chainlink. Dit project biedt namelijk een alternatieve oplossing in de gedecentraliseerde wereld van data. Volgens Armstrong is dit een van de beste alternatieven op dit gebied.

PYTH koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Nu Pyth Network gelist gaat worden op Binance is er ook een reële kans dat het een aanzienlijke stijging door gaat maken. PYTH wordt hierdoor namelijk een stuk toegankelijker voor een groot publiek aan nieuwe investeerders. Armstrong voorspelt zelfs een stijging van maar liefst 25%.

3. Sui (SUI)

Volgens Armstrong kan SUI gezien worden als de Solana van de nieuwe generatie aan crypto’s. Dit project wordt ondersteund door Franklin Templeton en bevat een snel groeiend ecosysteem waar erg snelle transactiesnelheden worden aangeboden.

SUI koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Om deze reden en zijn sterke institutionele ondersteuning kan SUI zomaar eens een belangrijke rol gaan spelen in de volgende bull run.

Alternatieven met potentieel op de korte termijn

Ondanks dat deze drie crypto’s veel potentie met zich meebrengen lijken er ook andere alternatieven die misschien nog wel grotere stijgingen door kunnen maken. Dit zijn vaak meme coins die zich nog in hun presale fase bevinden. Ondanks dat deze projecten meer risico met zich meebrengen is er ook een grotere kans op aanzienlijke stijgingen.

Presale projecten zijn crypto’s die zich nog in hun ontwikkelingsfase bevinden en hun tokens nog niet hebben gelist op exchanges. In plaats daarvan bieden ze hun tokens tegen korting aan in een presale fase in een poging om de ontwikkelingskosten te financieren.

Zodra deze projecten tractie creëren en een community van investeerders weten op te bouwen kunnen ze vervolgens vaak hard gaan stijgen op het moment dat ze live gaan op exchanges.

Hieronder gaan we daarom in op een aantal van de beste presale projecten van dit moment. Alle drie deze projecten weten zich door hun unieke utility te onderscheiden van hun concurrenten en lijken zich daardoor op te gaan maken voor explosieve koers listingen.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief gaat viraal door unieke utility

Pepe Coin (PEPE) is nog altijd een van de bekendste meme coins en om die reden worden er dagelijks nieuwe alternatieven op de markt gebracht. Geen van deze alternatieven heeft zich echter weten te onderscheiden zoals Pepe Unchained dat nu doet. Dit project is er namelijk in geslaagd om zijn eigen Layer 2 blockchain te ontwikkelen.

Layer 1 blockchains zoals Ethereum worden helaas steeds langzamer en duurder en zijn daardoor dan ook steeds minder interessant voor nieuwe en bestaande meme coin projecten. Pepe Unchained komt nu met een uitstekende oplossing voor dit probleem, aangezien zijn Layer 2 oplossing volledig in het teken staat van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Maar de Layer 2 oplossing is niet de enige manier waarop Pepe Unchained indruk heeft weten te maken. Dit project is er namelijk ook in geslaagd om een succesvol staking systeem te ontwikkelen. Binnen dit staking systeem staan er zelfs al meer dan 1,2 miljard tokens vastgezet. Een erg indrukwekkend getal voor een project dat slechts kort bestaat.

Ook de presale van Pepe Unchained laat zien dat dit project al de nodige indruk heeft gemaakt op investeerders. Deze presale heeft namelijk al meer dan $16,7 miljoen aan investeringen weten op te halen en behoort daarmee tot de beste presales van 2024. Tokens kosten op dit moment nog $0,0099 per stuk, maar deze prijs gaat verder stijgen zodra de presale zijn beoogde doel bereikt. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project vergemakkelijkt het staken van meme coins

Crypto All-Stars is een nieuw meme coin project dat indruk heeft gemaakt met zijn unieke MemeVault. Deze MemeVault maakt het namelijk mogelijk en erg makkelijk om een aantal van de grootste meme coins vast te zetten. Hiermee is het er ook in geslaagd om een aantal van de grootste meme coins samen te brengen onder één dak.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem waarin gebruikers meme coins zoals PEPE, DOGE en SHIB kunnen vastzetten. Zodra gebruikers dit doen zullen ze beloond worden in de vorm van de native STARS token, een token die trouwens ook kan worden vastgezet binnen deze MemeVault.

Ondanks dat de MemeVault nog niet live staat zijn gebruikers al wel in staat om beloningen te verdienen met de STARS token. Deze token kan namelijk worden vastgezet binnen het staking dashboard op de presale website. Hier is op dit moment zelfs een APY te verdienen van maar liefst 788%.

De presale van Crypto All-Stars heeft $1,8 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Het volgende doel bedraagt nu $2,1 miljoen en zodra ook dit doel behaald is zal de prijs van een STARS token verder aan stijgen. Gebruikers zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige prijs.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Flockerz (FLOCK) – Crypto project geeft community de macht over toekomst

Flockerz is een nieuw project die het mogelijk maakt voor gebruikers om onderdeel te worden van het  beslissingsorgaan van dit project. Dit is mogelijk via het unieke FlockTopia platform, een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) waarin leden hun stem en mening kunnen delen over belangrijke voorstellen die de toekomst van het project bepalen. Hiermee weet Flockerz de gedecentraliseerde vraag van de crypto community te omarmen.

Bij Flockerz worden gebruikers zelf beloond als ze hun stem delen. Dit is mogelijk via het unieke Vote-to-Earn systeem waarbij houders van de FLOCK token worden beloond voor hun deelname aan stemmingen over belangrijke voorstellen binnen dit crypto project. Een gebruiker die erg betrokken is bij het project zal ook meer verdienen en meer invloed hebben op het ecosysteem.

Flockerz biedt ook mogelijkheden voor lange termijn investeringen aangezien 25% van de token voorraad gereserveerd is voor staking. Op dit moment is er zelfs een indrukwekkend APY te verdienen van 7430%. Hoe meer tokens er worden vastgezet, hoe lager deze APY echter zal worden.

Ondanks dat de presale van Flockerz slechts enkele dagen geleden live is gegaan, is er nu al meer dan $334.000 opgehaald. FLOCK tokens kosten momenteel $0,0056785 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort stijgen. Gebruikers moeten daarom snel handelen om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop met ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Flockerz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.