DTX Exchange stijgt naar $3 miljoen na notering op CoinMarketCap; Shiba Inu en PEPE on fire met $200 miljoen instroom

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Shiba Inu (SHIB) en PEPE winnen aan momentum nu het sentiment van beleggers na een recent marktherstel optimistischer wordt. Ondertussen heeft het toonaangevende deFi-platform DTX Exchange (DTX) de twee overtroffen met zijn explosieve presale rally, waarbij in een paar weken tijd $3 miljoen werd opgehaald. Terwijl beleggers interesse tonen in SHIB en PEPE, staat DTX in de schijnwerpers na het succes van de presale.

Shiba Inu (SHIB) Burn Rate verrast beleggers: Schiet omhoog met 33.818%

Shiba Inu (SHIB) netwerk heeft onlangs een dramatische stijging in zijn burn rate ervaren. De burn rate van 33.818% is veruit de grootste stijging die de afgelopen maanden is geregistreerd. Volgens de gegevens van Shibburn heeft deze kolossale stijging in totaal 1,88 miljard Shiba Inu (SHIB) tokens in brand gestoken. Analisten zeggen dat dit het meest significante aantal is dat is geregistreerd in een verbrandingsperiode van 1 dag.

Van de vele memecoinprojecten staat Shiba Inu (SHIB) momenteel op nummer 13 op basis van zijn marktkapitalisatie van $11,47 miljard en een handelsvolume van $1,34 miljard over 24 uur, dat met 76,92% is gestegen. Het Shiba Inu (SHIB)-netwerk is de afgelopen 24 uur bullish geworden en heeft zijn handelswaarde met maar liefst 13,27% verhoogd, waardoor investeerders weer in het memecoinspel zijn getrokken.

Analisten beweren dat Shiba Inu (SHIB) een van de meest bekeken tokens op de markt is en misschien wel de best presterende token in de top 100. Binnen één dag steeg het handelsvolume van het Shiba Inu (SHIB)-netwerk met bijna 124%, omdat het sentiment van handelaren een nieuw niveau bereikte. Met de laatste burn rate zijn ongeveer 410 biljoen SHIB-tokens naar dode wallets gestuurd.

Memecoin-sensatie PEPE sluit zich aan bij rally terwijl markt herstelt

PEPE heeft geprofiteerd van het recente herstel van de Bitcoin (BTC)-prijs, wat ertoe heeft geleid dat veel van de altcoins op de markt hun lang verloren prijspunten hebben teruggewonnen. PEPE wordt vandaag verhandeld voor $0,000010 en is de afgelopen 24 uur met 14,81% gestegen met een marktkapitalisatie van $4,4 miljard en een handelsvolume van $1,29 miljard over 24 uur, wat het volume met 41,1% (ongeveer $528,9 miljoen) heeft doen toenemen.

Naast PEPE hebben ook Dogwifhat (WIF) en FLOKI zich bij de rally aangesloten, wat veelbelovende winsten laat zien na een langdurig bearish sentiment veroorzaakt door de fluctuerende marktsentimenten. Volgens gegevens van CoinGecko staat PEPE op #28 en jaagt het op Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), die ver vooruit zijn met sterkere marktkapitalisaties, respectievelijk $18,2 miljard en $11,6 miljard.

Memecoin-analisten letten op de kortetermijngrafiek van het PEPE-netwerk, die laat zien dat PEPE momenteel met 21,5% is gestegen nadat het donderdag de dalende trendlijn heeft doorbroken. Hoewel de PEPE-prijs nu tegen weerstand aanloopt, kan het, als het de doelen doorbreekt, op $0,000015 uitkomen, met zijn hoogste koers ooit op $0,0000172, zoals aangegeven door de Fibonacci-niveaus.

DTX Exchange presale schiet omhoog in één nacht: Verzekert $3 miljoen

De stijgende vraag van investeerders naar de deFi-sensatie DTX Exchange (DTX) heeft het gerangschikt als een van de meest succesvolle presales van 2024. DTX Exchange (DTX) is een handelsbeurs waarmee gebruikers crypto’s, forex en aandelen kunnen verhandelen met uiterste nauwkeurigheid en razendsnelle uitvoeringssnelheden, zodat u transacties kunt vastleggen terwijl uw concurrenten in de rij staan.

Het recente nieuws dat de markt circuleert over het daverende succes van DTX Exchange heeft de presale-rally een boost gegeven en leidt grote cryptocurrencies met zijn geavanceerde technische architectuur en geavanceerde layer-1-protocol. DTX Exchange (DTX) implementeert geavanceerde technologische vooruitgang en blockchain-upgrades om te voldoen aan de groeiende vraag van investeerders en ontwikkelaars.

DTX Exchange leidt SHIB & PEPE na notering op CoinMarketCap

De recente notering van DTX Exchange op CoinMarketCap heeft de opwinding onder DTX-tokenhouders vergroot. Met de beurs die op de lijst van hoog aangeschreven cryptowebsites staat, heeft het platform terrein geopend voor partnerschappen van topniveau, goedkeuringen en blootstelling aan miljoenen slimme investeerders die bereid zijn om deel te nemen aan dit 25x opportunity-project met aantrekkelijke voordelen en beloningen.

Nu DTX Exchange (DTX) de voltooiing van de derde pre-saleronde nadert op $0,06, is het goed voorbereid om de volgende ronde met een knal te beginnen. De verwachting is dat de DTX-token in de volgende pre-saleronde voor $0,08 wordt verkocht.

Kom meer te weten:

Bezoek de DTX Presale
Lees de whitepaper
Voeg je bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.