Kan Worldcoin herstellen na recente Koreaanse boete?

Met een groei van 26,11% in de afgelopen zeven dagen is Worldcoin weer zichtbaar op de cryptomarkt. Het wordt momenteel verhandeld voor $2,11 en heeft een marktkapitalisatie van $1 miljard heroverd. Ondanks een recente boete in Zuid-Korea lijkt Worldcoin zich voor te bereiden op een nieuwe stijging. Zal deze rally de prijs naar $3 brengen?

De prijsbeweging van Worldcoin wijst op een significante verandering in de onderliggende trends, met een ommekeer die heeft geleid tot een stijgende trend. Een falling wedge-patroon op de dagelijkse grafiek wijst op een bullish ommekeer vanaf het steunniveau van $1,33, wat deze rally mogelijk maakt.

Daarnaast toont de prijsactie van WLD een dubbele bodem ommekeer die de neklijn op $1,92 heeft overschreden. Op 25 september leidde een sterke bullish candle van 16,41% ertoe dat Worldcoin de psychologische grens van $2 heroverde.

Dit herstel omvat een prijsstijging vanaf $1,92 en test momenteel de 100-daagse EMA. De belangrijke dagelijkse EMA’s—50, 100, en 200 dagen—zijn dalend, terwijl Worldcoin de 50-daagse EMA overschrijdt.

De positieve ontwikkeling voor Worldcoin gaat door, ondanks een recente boete van 1,1 miljard Koreaanse won, gelijk aan $830.000. De Zuid-Koreaanse Commissie voor de Bescherming van Persoonsgegevens heeft Worldcoin en zijn zusterbedrijf, Tools for Humanity, gestraft voor het verkeerd gebruik van persoonlijke gegevens en belastinginformatie.

De boete van $830.000 bestaat uit $544.000 voor het onterecht omgaan met gevoelige gegevens en het overdragen ervan naar het buitenland. Daarnaast komt er $285.133 aan boete voor Tools for Humanity wegens het niet naleven van regelgeving voor gegevensoverdracht.

De plotselinge oplegging van de boete leidde gisteren tot een kleine daling van 3,39%, terwijl Worldcoin zich terugtrok van de 100-daagse EMA. Echter, het heeft zich hersteld met een intraday winst van 3,74% ten opzichte van de openingsprijs van $2,03, wat wijst op een mogelijke voortzetting van de bullish trend.

Op basis van de huidige prijsbewegingen zijn de volgende weerstandsniveaus voor deze bull run waarschijnlijk $2,36 en $2,95, terwijl de ondersteuningsniveaus voor de WLD-token zich bevinden op $1,92 en $1,75.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!