Analisten onthullen waarom $1.000 in Cutoshi winstgevender is dan het kopen van PEPE, BNB, XRP, FET

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cryptohandelaren zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun geld 10x en 100x te verzilveren. Vandaag kijken we naar vijf tokens, Pepe, Ripple, BNB, FET en Cutoshi, en zien we welke het grootste potentieel heeft voor enorme winsten.

Pepe ziet daling, bescheiden potentieel

Hoewel Pepe Coin (Pepe) een sterke jaarlijkse prestatie heeft geleverd, gaat het een consolidatieperiode in. Momenteel wordt het verhandeld voor $0,000007331, wat neerkomt op -57,41% ten opzichte van zijn hoogste punt ooit in mei. Deze periode van stabiliteit schept hoop voor sommige handelaren. Analyses laten echter zien dat Pepe waarschijnlijk bescheiden winsten zal zien.

Zijn enorme marktkapitalisatie, met een 27e plaats in crypto, betekent dat verdere grote winsten onwaarschijnlijk zijn. Om de prijs van Pepe te verdubbelen, zou het de Artificial Superintelligence Alliance (FET), Uniswap en zelfs Polkadot moeten inhalen.

Dit betekent dat Pepe in de toekomst waarschijnlijk relatief stabiel zal blijven. Het kan 2x of 3x winst opleveren, maar geen 10x of 100x. Voor dit soort winsten moeten handelaren naar nieuwere memecoins kijken.

BNB groeit met Binance, maar langzaam

Binance Coin (BNB) blijft profiteren van zijn associatie met de Binance-beurs. Sinds het begin van de bullmarkt doet BNB het geweldig. Elke keer dat Binance winst maakt, gaat een deel hiervan naar BNB-verbrandingen.

Dit is de reden waarom BNB doorgaans stijgt en daalt met de cryptomarkt. De mogelijkheden voor verdere groei lijken echter beperkt. Binance heeft al een dominante positie. Bovendien heeft BNB een marktkapitalisatie van $80 miljard, wat op de zevende plaats staat van alle crypto-activa.

Ripple wint na SEC-overwinning

Ripple (XRP) heeft een volatiel jaar achter de rug, met recent wat opwaarts potentieel. XRP heeft lang last gehad van zijn lange juridische strijd met de SEC, maar ziet de laatste tijd wat respijt. De token steeg de afgelopen zeven dagen met 8,11% en boekte een bescheiden jaarlijkse winst van 14,49%.

Nu de rechtszaak met de SEC ten einde loopt, lijkt het plaatje voor Ripple rooskleurig. Er blijven echter problemen bestaan. Ripple’s grootste zorg is de frequente verkoop van tokens door zijn team. Elke keer dat XRP eruitziet alsof het gaat uitbreken, dumpt het Ripple-team.

Net als BNB heeft Ripple in ieder geval een enorme marktkapitalisatie, wat betekent dat grote sprongen onwaarschijnlijk zijn.

Artificial Superintelligence Alliance profiteert van AI-gekte

De AI-gekte heeft de Artificial Superintelligence Alliance (FET) in de schijnwerpers gezet. Ontwikkeld door Fetch.ai, is FET het afgelopen jaar met 500% gestegen en bereikte het $1,39.

Toch stelt de afhankelijkheid van FET van de AI-gekte het bloot aan risico’s.

Ten eerste, stijgende rentetarieven drukken door AI-startupwaarderingen. Zelfs Nvidia voelt dit effect. Nu investeerders afkoelen van AI, verliest FET wat aan kracht. Sinds de piek in maart is FET met 60,25% gedaald.

Cutoshi wint met tokenomics en utility

Cutoshi (CUTO) is een nieuwe crypto die net is gestart met de presale. Met een startprijs van $0,015 is Cutoshi een vroege kans voor zowel memecoinhandelaren als DeFi-investeerders. Gebaseerd op de Chinese gelukskat, heeft het de schattigheidsfactor gedekt. ​​Het zit ook boordevol utility, met de lancering van zijn eigen DEX en farming-mechanica.

Wat Cutoshi echt verkoopt, is zijn tokenomics. Met een voorraad van slechts 440 miljoen is de token veel schaarser dan de meeste memecoins. Pepe heeft bijvoorbeeld een enorme voorraad van 420,69 biljoen! Dit zal de prijs van Cutoshi opdrijven en ervoor zorgen dat deze binnenkort $1 kan bereiken.

Als Cutoshi $1 bereikt, zouden handelaren een rendement op de investering van 6566% hebben behaald. Dit betekent dat een investering van slechts $1000 tegen die tijd $66.000 zou opleveren.

Cutoshi zal echter waarschijnlijk niet stoppen bij $1. Dankzij de sterke functies zou Cutoshi zich na de beursnotering bij de eerste 100 tokens kunnen voegen. Dit betekent dat het ten minste het dubbele van deze rendementen zou opleveren, en meer.

Voor meer informatie over de Cutoshi (CUTO) Presale:

https://cutoshi.com

Word lid en word lid van de community:

https://twitter.com/CutoshiToken
https://t.me/cutoshi

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!