Directe winst: Word lid van KK Miner en ontdek mogelijkheden om elke dag $2.000 of meer te verdienen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks de hoge volatiliteit van de cryptomarktprijzen in 2024, boekte de cryptomarkt nog steeds enorme winsten op de jaarschaal tot nu toe. Op basis van de positieve prestaties van de cryptomarkt steeg het aantal Bitcoin-miljonairs in 2024 met 111%. Het aantal van deze cryptomiljonairs steeg met 95% vergeleken met de 88.200 die vorig jaar werden geregistreerd. Bovendien steeg het aantal rijke mensen met meer dan $100 miljoen aan cryptoactiva ook met 79% tot 325.

Ik denk dat dit nog steeds een ideaal moment is om te investeren in Bitcoin. Verschillende van mijn vrienden hebben bijvoorbeeld uitstekende beleggingsresultaten behaald van meer dan $2.000 per dag door te investeren in de cloudminingcontracten van KK Miner.

Ik begin met een introductie tot cloudmining. Crypto cloudmining stelt geïnteresseerde partijen in staat om verschillende eenheden cryptocurrency te minen zonder dure en energieverslindende hardware te installeren. Lange tijd maakten de hardwarevereisten van mining het duur en konden slechts een paar mensen deelnemen.

Crypto cloud mining-platforms zoals KK Miner stellen iedereen in staat om deel te nemen. De site is sinds 2016 actief en heeft momenteel miljoenen gebruikers van over de hele wereld. Het in Londen, VK gevestigde bedrijf is trots op zijn eenvoudige en handige platform en is een technologieleider, aangezien het een van de eersten is die nieuwe cryptotechnologieën heeft geadopteerd.

KK Miner-managers vertelden me dat cloud mining ervoor kan zorgen dat KK Miner een gestage stroom aan fondsen heeft om rekenkracht in te zetten en de Bitcoin-output te verhogen. Investeerders kunnen het risico van activavolatiliteit vermijden dat gepaard gaat met het direct bezitten van Bitcoin, en kunnen ook de onvoorspelbaarheid van de output vermijden waarmee investment mining te maken heeft. Dit is een win-winproject. Antonio Henriques, CEO van Bison Bank, zei ook dat cryptocurrencies traditionele legale valuta’s uitdagen. Hij gelooft dat dit een nieuw tijdperk van wereldwijde financiën is, waarin innovatie van digitale activa wordt geïntegreerd met de stabiliteit van legale valuta’s.

Volgens een vriend die investeerde in KK Miner, kan investeren in het hashrate-contract van KK Miner minstens drie voordelen opleveren:

①Registratiebonus: Registreer een account bij KK Miner en ontvang direct een bonus van $10.

② Dagelijks inkomen: Koop computing power-contracten en verkrijg een continu en stabiel dagelijks contractinkomen (maximaal dagelijks inkomen 5%).

③ Uitnodigingsinkomen: Door vrienden uit te nodigen om te investeren in KK Miner, kunt u een beloning van 3% krijgen van de investering van uw vrienden. Als uw vriend zijn vrienden uitnodigt om te investeren in KK Miner, kunt u ook een beloning van 1,5% krijgen van de investering van zijn vrienden. Het is absoluut mogelijk om $2.000 per dag te verdienen door te investeren in KK Miner.

Voordat ik dit artikel publiceerde, heb ik ook ervaring met het gebruik van KK Miner. Investeren in KK Miner cloud mining contracten is heel eenvoudig en vereist slechts drie stappen:

1: Maak een account aan op KK Miner: Dit is super eenvoudig, klik gewoon op de officiële website om te registreren, vul uw gebruikersnaam en e-mailadres in het formulier in en stel een wachtwoord in om het te voltooien. Nadat u een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, kunt u ook een welkomstbonus van $10 krijgen, wat erg attent is.

2: Kies het contract dat bij u past en koop het: KK Miner biedt u een verscheidenheid aan contracten met verschillende “rekenkracht”-bedragen, met investeringsbedragen vanaf $ 100 en dagelijkse opbrengsten tot 5%. U kunt naar believen kiezen, of u kunt meerdere verschillende contracten kopen of meerdere van hetzelfde contract kiezen, wat volledig is gebaseerd op uw behoeften. Het is vermeldenswaard dat er slechts één contract van $ 10 per dag kan worden gekocht en dat elke gebruiker slechts één contract van $100 kan kopen. Er zijn geen beperkingen op andere contracten en u kunt vrij investeren naar uw vermogen.

3: Betaal het vereiste bedrag aan het contract: Nadat de betaling is voltooid, zijn er geen andere handelingen nodig, wacht gewoon op het inkomen.

Bijvoorbeeld, de volgende contracten betalen rente op dagelijkse basis:

Contract prijsContract termijnenDagelijke renteVaste inkomsten
$101 dag(en)5%$10+$0.5
$1002 dag(en)3%$100+$6
$5005 dag(en)1.2%$500+$30
$12009 dag(en)1.25%$500+$30
$350015 dag(en)1.37%$3500+$719.25
$550020 dag(en)1.47%$5500+$1617

(Verschillende contracten hebben verschillende hashrates, verschillende geïnvesteerde bedragen en verschillende voorwaarden, en verschillende rendementen. Voor meer contracten, bezoek de officiële website van kkminer.com).

Daarnaast biedt KK Miner een 24-uurs online service door een deskundig team, verdeelt het dagelijks winsten en biedt het klanten mobiele APP-downloadservices om gebruikers te helpen contracten te kopen en in te wisselen, waardoor de veiligheid en zichtbaarheid van gebruikersfondsen wordt gewaarborgd. Naast contractkosten brengt KK Miner geen onderhoudskosten in rekening en is het een echt goedkoop, hoogrenderend cloud computing-platform.

Als u ook geïnteresseerd bent in het verdienen van geld via KK Miner en meer wilt weten over KK Miner, kunt u nu inloggen op hun officiële website: kkminer.com.

Hot tips

De unieke business van KK Miner is sinds de lancering door sommige bedrijven geïmiteerd en zelfs gebruikt om oplichting te creëren. Wees voorzichtig om het te identificeren.

Mis deze kans niet en begin vandaag nog met geld verdienen. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe meer voordelen u krijgt.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en om KK Miner-lid te worden: https://kkminer.com/

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!