POODL, BONK en meer: ​​Beste meme coins in september te midden van ETH ETF manie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De goedkeuring van de eerste Ethereum ETF’s zou naar verwachting een rally op de hele cryptomarkt aanwakkeren. Dat is echter niet helemaal gegaan zoals de bullish crypto analisten aanvankelijk hadden gepland, althans nog niet. Spot Ethereum ETF’s hebben in de eerste 30 handelsdagen sinds hun debuut op 23 juli bijna $500 miljoen aan uitstroom gezien.

Er lijkt echter licht aan het einde van de tunnel te zijn en het is slechts een kwestie van tijd voordat de ETH ETF manie weer losbarst. Zodra de bredere macro economische situatie bullish wordt door middel van renteverlagingscycli en Bitcoin breakouts, zouden cryptofans massaal moeten toeslaan om ETH ETF’s weer in handen te krijgen.

Dit is het beste moment om ‘laag te kopen’. Verschillende crypto’s zijn beschikbaar met korting en zouden kunnen stijgen in de volgende bullrun. Dat gezegd hebbende, zijn dit onze drie beste meme coins in september. 

Top 3 beste crypto’s om te kopen in september 2024

Gezien de vele beschikbare opties kan het vinden van de beste crypto om te kopen een dwaze onderneming zijn. Daarom hebben we het werk gedaan en ons geconcentreerd op deze drie keuzes die je de beste ROI kunnen opleveren wanneer de ETH ETF manie terugkeert:

  1. Poodlana (POODL)
  2. BONK (BONK)
  3. PeiPei (PEIPEI)

Poodlana (POODL): “Hermès van Crypto” presale haalt enorm bedrag van $8 miljoen op

De presale van Poodlana was deze zomer het gesprek van de dag onder de crypto intelligentsia. De langverwachte presale trok crypto enthousiastelingen, meme coin degens en mode experts aan en bracht maar liefst $8 miljoen op in slechts 30 dagen. Poodlana heeft sindsdien de crypto exchanges gesierd en is op weg naar Raydium, MEXC en BingX als de “Hermès van Crypto” die investeerders wereldwijd verblindt. En het publiek wil een toegift.

Poodlana stylet en profileert zich door een voorbeeld te nemen aan Karl Lagerfeld en de viraliteit van meme coins te combineren met de verfijning en glitter van haute couture. Een van Poodlana’s sleutels tot succes is het bedienen van de Aziatische haute couture markt van $33 miljard, waar Louis Vuitton-, Hermès- en YSL-tassen als warme broodjes over de toonbank gaan – met het toppunt van honden verfijning, poedels, die vaak dienen als de kers op de spreekwoordelijke taart. In combinatie met het feit dat Aziatische markten goed zijn voor 80% van de meme coin handelsactiviteit, is Poodlana vrijwel geprogrammeerd voor een parabolische groei in 2024.

POODL is sindsdien voorbij een marktkapitalisatie van $4 miljoen gestegen en heeft in de afgelopen 24 uur tot het moment van ter perse gaan een handelsvolume van $1,5 miljoen gegenereerd. Vroege gebruikers trokken hun winsten naar een hoogtepunt van $0,03875 op 23 augustus en we hebben nog maar nauwelijks het oppervlak van het parabolische potentieel van deze poedel aangeraakt.

Hoewel de huidige prijzen sindsdien zijn gedaald – zoals het grootste deel van de markt begin september – geven de opwindende handelsvolumes aan dat Poodlana’s kruitvat van opwaarts potentieel elk moment kan ontploffen. En terwijl er geruchten gaan over nog een exchange lancering in de maak, heeft Poodlana alles mee nu we richting de laatste maanden van 2024 gaan.

Met de Solana meme coin sector die dit jaar het grootste volume heeft – en de eerste Solana ETF’s zouden in de pijplijn kunnen zitten – is Poodlana goed gepositioneerd voor een catwalk smash en een sterke afsluiting van het jaar.

Bezoek de officiële website van Poodlana voor meer informatie.

Bonk (BONK): De OG meme coin van de Solana blockchain

Poodlana zou Solana’s volgende grote meme coin kunnen zijn, in de voetsporen van giganten zoals Bonk – de originele Solana meme coin met hondenthema. Hoewel de eerste hype is verdwenen, is BONK’s status als de #1 meme coin op Solana dat nog niet. Met een marktkapitalisatie van nog steeds een gezonde $1,2 miljard, is BONK slechts een meme coin gekte verwijderd van het bereiken van recordhoogtes. 

Met de regelmatige token burns van BONK en de ondersteuning die beschikbaar is op Coinbase Futures, gaat BONK nergens heen, vooral niet met de mogelijkheid van Solana ETFs die opdoemen. De first-mover status van BONK geeft het voordeel dat het liquiditeit kan vastleggen van investeerders die blootstelling willen krijgen aan Solana via zijn robuuste meme coin sector. Hoewel het venster om parabolische winsten te maken voorbij is, aangezien de prijzen 64% onder hun hoogste punt ooit liggen, is dit wel een goed moment om te profiteren van behoorlijke winsten in de volgende bull run, vooral wanneer er renteverlagingen komen.

PeiPei (PEIPEI): Beste meme coin op de Aziatische markt

Zoals eerder vermeld, is de Aziatische markt goed voor het leeuwendeel van het handelsvolume van meme coins, waardoor PeiPei een ideaal voertuig is om blootstelling te krijgen aan de Aziatische markt met een hoog octaangehalte. Net als BONK voor Solana is PeiPei de go-to meme coin voor investeerders die op zoek zijn naar actie in de Aziatische regio op Ethereum. PEIPEI wordt immers gezien als de pionier in de regio, waardoor het de standaarddrager van de niche is in 2024 en daarna.

Zodra de Ethereum ETF manie weer op gang komt, is PEIPEI een goede gok om terug te veren wanneer Aziatische beleggers die gek zijn op meme coins substantieel kapitaal in de Ethereum markt gaan steken. PEIPEI is in een ideale positie om een ​​groot deel van die uitgaven op te vangen als die dag aanbreekt.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!