Wat zit er achter de instorting van de cryptomarkt? Zal deze herstellen of in september nog verder dalen? Ervaren analist onthult zijn top 5 keuzes

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is flink gedaald, waardoor investeerders zich zorgen maken over de toekomst. In september deelt een ervaren analist inzichten over mogelijk herstel of verdere achteruitgang. Het artikel onthult de top vijf cryptovaluta’s die klaar zijn voor groei, wat een sprankje hoop biedt te midden van de chaos. Ontdek welke digitale activa het tij kunnen keren.

CYBRO presale bereikt mijlpaal van $1,8 miljoen: Een investeringskans van een op de miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu de exclusieve tokenpresale snel boven de $1,8 miljoen uitkomt. Dit geavanceerde platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een presaleprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd, waarbij 12% van de tokenaankopen van directe referenten, 3% van referenten op het tweede niveau en 2% van referenten op het derde niveau wordt aangeboden. Beloningen worden wekelijks verzonden in USDT en referenten verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Naast tokens introduceert CYBRO exclusieve punten, wat nog grotere voordelen biedt voor investeerders. Deze punten geven automatisch toegang tot de CYBRO Airdrop, waarbij het aantal tokens dat u ontvangt evenredig is aan de punten die u bezit. Er worden wekelijks maximaal 1 miljoen punten verdeeld, verdiend door te investeren in CYBRO’s DeFi Vaults.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens beschikbaar voor deze presale en ongeveer 80 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Ethereum-prijs worstelt te midden van marktonzekerheid

De prijs van Ethereum schommelt momenteel tussen $2296,15 en $2662,50. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $2896,25, terwijl het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau $2163,55 is. De afgelopen week is de prijs van Ethereum met meer dan 10% gedaald en is er een daling van 30% opgemerkt in zes maanden. Belangrijke indicatoren zoals de RSI en Stochastic zweven beide rond de 50, wat voorlopig een neutrale trend suggereert. Als Ethereum de weerstand van $2896,25 kan doorbreken, kan het mikken op het volgende niveau van $3262,60. Een daling onder $2163,55 zou de prijs echter dichter bij $1797,20 kunnen brengen.

Prijsbewegingen van Solana suggereren mogelijke turbulentie

Solana (SOL) wordt momenteel verhandeld in het bereik van $117 tot $151,21. De munt ondervindt weerstand bij $173,77 en heeft ondersteuning bij $105,35. De afgelopen week daalde de prijs van Solana met bijna 18% en de afgelopen maand met 15%. Dit toont bearish signalen op korte termijn, met een neutrale houding bij een stijging van iets meer dan 3% in zes maanden. Met de RSI op 44,46 en een Stochastic van 21,70 is er potentieel voor een herstel. De MACD is echter negatief, wat duidt op een mogelijke neerwaartse trend. Als SOL erin slaagt om de $173,77 te doorbreken, kan het de tweede weerstand op $207,98 als doelwit nemen, anders kan het het supportniveau van $105,35 testen.

TRON staat voor een cruciale test: Kan TRX zijn opwaartse momentum behouden?

TRON (TRX) handelt momenteel tussen $0,1493 en $0,1652. Na een sterke maand met een winst van 26,60%, heeft TRX onlangs tractie verloren en is de afgelopen week met 5,905% gedaald. Ondanks dit bevindt de munt zich boven zijn 10-daagse en onder zijn 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden. Met een RSI van bijna 52 toont de markt evenwicht. De prijs moet de dichtstbijzijnde weerstand op $0,1749 doorbreken om richting $0,1908 te gaan. Als dat niet lukt, kan het dalen naar het supportniveau van $0,1431. Het potentieel van de munt voor groei hangt af van het snel doorbreken van de weerstand.

Near Protocol worstelt met moeilijke tijden door prijsvolatiliteit

De prijs van Near Protocol (NEAR) schommelt tussen $3,44 en $4,64. De munt daalde onlangs met meer dan 21% in een week en met ongeveer 15% in een maand. Kortetermijntrends duiden op een bearish sentiment met een 10-daags SMA van $3,91 en een 100-daags SMA van $4,11, wat duidt op een beperkt opwaarts momentum. Met de RSI op 45,02 en Stochastic op 27,21, bevindt de munt zich nog niet in oversold-gebied. De dichtstbijzijnde weerstand is $5,43, met meer verre weerstand op $6,63. Als de neerwaartse druk aanhoudt, kan NEAR de supportniveaus van $3,03 testen en zelfs dalen tot $1,83. Op dit moment lijkt het vooruitzicht bearish met potentieel voor verdere dalingen.

Conclusie

ETH, SOL, TRX en NEAR vertonen op de korte termijn minder potentieel. De schijnwerpers staan ​​op CYBRO, een topkeuze voor het maximaliseren van inkomsten. Dit DeFi-platform gebruikt AI voor yield-aggregatie op de Blast-blockchain. Gebruikers profiteren van lucratieve staking-beloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. CYBRO onderscheidt zich door transparante operaties, naleving en hoogwaardige functies.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!