Cardano (ADA) en Ripple (XRP) whales trekken naar deze opkomende $0,03 AI-altcoin na het succes van de voorverkoop

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Grote spelers in de Cardano- en Ripple-community’s hebben nu hun oog laten vallen op een nieuwe kunstmatige intelligentie-cryptovaluta. Na een spectaculaire voorverkoop heeft deze veelbelovende token hun aandacht getrokken. Met een prijs die nog steeds aantrekkelijk is op $0,03, zijn investeerders nieuwsgierig naar het potentieel ervan. Dit artikel onthult de opvallende munt en de vooruitzichten op aanzienlijke groei.

CYBRO presale bereikt mijlpaal van $1,8 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op de miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu de exclusieve voorverkoop van tokens snel boven de $1,8 miljoen uitkomt. Dit geavanceerde platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd, waarbij 12% van de tokenaankopen van directe referenten, 3% van referenten op het tweede niveau en 2% van referenten op het derde niveau wordt aangeboden. Beloningen worden wekelijks verzonden in USDT en referenten verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Naast tokens introduceert CYBRO exclusieve punten, wat nog grotere voordelen biedt voor investeerders. Deze punten geven automatisch toegang tot de CYBRO Airdrop, waarbij het aantal tokens dat u ontvangt evenredig is aan de punten die u bezit. Er worden wekelijks maximaal 1 miljoen punten verdeeld, verdiend door te investeren in CYBRO’s DeFi Vaults.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens die beschikbaar zijn voor deze presale en ongeveer 80 miljoen die al zijn verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

ADA: Onderzoek naar de functies van het smart contract en duurzaamheid

Cardano maakt furore als een opmerkelijke cryptocurrency, met de focus op slimme contracten en duurzaamheid. Het platform ondersteunt gedecentraliseerde financiële apps, cryptotokens en games. ADA, de native coin, concurreert met ETH van Ethereum in gebruik. Cardano staat bekend om zijn milieuvriendelijke proof-of-stake-systeem, dat energie bespaart in vergelijking met proof-of-work-modellen. De blockchain is opgesplitst in twee lagen, één voor transacties en één voor slimme contracten, waardoor het beter in staat is om grote aantallen transacties te verwerken. Sinds 2021 staat Cardano veilige interacties met slimme contracten toe via native tokens, met als doel lage kosten en efficiëntie. Dit dual-layer ontwerp ondersteunt een schaalbare omgeving voor financiële applicaties en digitale innovaties.

XRP: Snelle en kostenefficiënte digitale transacties verkennen

XRP is een cryptocurrency die is gebouwd om snelle en betaalbare transacties te faciliteren. Ondersteund door de XRP Ledger, maakt het grensoverschrijdende overdrachten mogelijk en heeft het geen bank nodig voor afwikkelingen. De gedecentraliseerde aard ervan zorgt voor veiligheid en onomkeerbare transacties. XRP, gecreëerd door Jed McCaleb, Arthur Britto en David Schwartz, begon met een voorraad van 100 miljard munten. Ripple, het bedrijf dat eraan werkt om het gebruik ervan te verbeteren, ontving 80 miljard hiervan om de liquiditeit van het netwerk te vergroten. Het bedrijf, ooit bekend als OpenCoin, houdt 55 miljard XRP in escrow, wat zorgt voor gecontroleerde distributie. Ontworpen voor naadloze valutawissels, markeert XRP een belangrijke stap in digitale betalingstechnologie.

Conclusie

ADA en XRP vertonen op korte termijn minder potentieel. CYBRO, een technologisch geavanceerd DeFi-platform, biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren via AI-aangedreven yield-aggregatie op de Blast-blockchain. Met functies zoals lucratieve staking-beloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen, zorgt CYBRO voor een superieure gebruikerservaring die wordt gekenmerkt door naadloze stortingen en opnames. Met de nadruk op transparantie, naleving en kwaliteit, onderscheidt CYBRO zich als een veelbelovend project met sterke interesse van crypto whales en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!