Solana-handelaar die $50 miljoen winst maakte op SHIB ziet een stijging van 9.000% voor deze AI-token

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een slimme cryptovaluta-investeerder, die eerder $50 miljoen verdiende van SHIB, ziet een ongelooflijke potentiële stijging van 9.000% voor een klein AI-token. Deze intrigerende voorspelling heeft de aandacht getrokken en wijst op een nieuwe golf van veelbelovende digitale activa. Dit artikel onderzoekt welke munten klaar zijn voor zo’n explosieve groei, wat zowel doorgewinterde handelaren als nieuwkomers zal boeien.

BLASTUP staat op het punt het altcoinseizoen te domineren en het snelst groeiende launchpad aan te drijven

De BLASTUP-token, die onlangs op grote beurzen is genoteerd, laat al sterke prestaties zien. In slechts één week steeg het met 100% en technische indicatoren suggereren dat het bullish momentum waarschijnlijk zal aanhouden. Vooruitkijkend zou BLASTUP een opvallende speler kunnen worden in het komende altcoinseizoen

Voor investeerders die op zoek zijn naar verborgen pareltjes, biedt BLASTUP aanzienlijk potentieel. Momenteel geprijsd op slechts een paar cent, zou deze ondergewaardeerde token exponentiële groei kunnen opleveren, een trend die vaak wordt gezien bij nieuwe tokens bij de lancering.

De sterke fundamenten van BLASTUP ondersteunen het potentieel voor verdere groei. Als native token van het snelstgroeiende lanceerplatform binnen het Blast-ecosysteem bouwt het BlastUP-platform snel een toegewijde community van supporters op.

Klaar voor exponentiële winst? Word lid van BLASTUP voordat het te laat is!

Gebouwd op het Blast-platform, de enige Layer 2-blockchain die native yield biedt voor ETH en stablecoins, streeft BlastUP ernaar om crypto-startups vanaf dag één te versnellen – en het boekt al resultaten. In slechts een paar maanden heeft BlastUP met succes meerdere IDO’s gelanceerd en strategische partnerschappen veiliggesteld, waardoor het ecosysteem voortdurend wordt uitgebreid.

BLASTUP-tokenhouders profiteren van:

  • Verdien stakingbeloningen met een indrukwekkende APR van maximaal 24%
  • Vroege toegang tot IDO’s, die investeringsmogelijkheden bieden in enkele van de populairste nieuwe projecten
  • Loyaliteitsvoordelen en prioriteitstoewijzingen voor aankomende projecten op BlastUP

Naarmate het BlastUP-ecosysteem groeit, groeit ook de vraag naar zijn token. Analisten voorspellen een potentiële waardestijging van 1.000% tegen het einde van het jaar, omdat meer projecten en gebruikers naar het platform stromen.

BLASTUP is klaar voor lancering! Pak je tokens en houd ze goed vast!

Waarom Solana’s SOL een belangrijke speler zou kunnen zijn in de volgende bullrun

Solana is een blockchainplatform dat zich richt op het sneller maken van transacties en het ondersteunen van gedecentraliseerde apps. Het staat naast andere platforms zoals Ethereum en Cardano. SOL is de munt van Solana en speelt een centrale rol in het systeem. Deze munt helpt transacties te laten plaatsvinden en ondersteunt mensen in het netwerk. Solana doet dingen anders door geen sharding te gebruiken. In plaats daarvan kan het systeem meer taken tegelijk aan. Waarom investeren in SOL? Het ondersteunt een groeiend netwerk met het potentieel om veel populaire applicaties te hosten. De voordelen zijn onder meer snellere transacties en toegang tot verschillende projecten die op Solana zijn gebouwd, wat aantrekkelijk is voor zowel ontwikkelaars als investeerders.

Shiba Inu: Potentieel in het cryptolandschap verkennen

Shiba Inu (SHIB) is een cryptocurrency die is geïnspireerd op Dogecoin. Het werkt op het Ethereum-netwerk en is compatibel met Ethereum-gebaseerde applicaties. SHIB werd in 2020 gelanceerd en kreeg aandacht door de helft van zijn enorme tokenvoorraad te distribueren naar Ethereum’s medeoprichter, Vitalik Buterin. Zijn donatie van SHIB aan liefdadigheid en tokenverbranding vergrootten de zichtbaarheid ervan. SHIB wil zijn bruikbaarheid uitbreiden via projecten zoals ShibaSwap en plannen voor NFT’s en gedecentraliseerd bestuur. Mensen zouden kunnen overwegen om te investeren in SHIB vanwege het groeiende ecosysteem en de community-gedreven aard ervan. De potentiële voordelen zijn onder meer het gebruik ervan in gedecentraliseerde financiën en een levendige community die zijn ontwikkelingsvooruitzichten ondersteunt.

Conclusie

Het inzicht van de Solana-handelaar suggereert dat munten zoals SOL en SHIB op korte termijn mogelijk minder potentieel vertonen. De AI-token genaamd BLASTUP zal naar verwachting met 9.000% stijgen. Het sterke concept van het project en de integratie ervan in het Blast-ecosysteem benadrukken het hoge potentieel ervan.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!