7 nieuwe cryptomunten met potentie 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Key highlights

  • De cryptomarkt is constant in beweging, met nieuwe projecten die regelmatig verschijnen.
  • Het identificeren van veelbelovende cryptomunten vereist grondig onderzoek en analyse.
  • Factoren zoals unieke technologie, sterke teams en groeiende community’s dragen bij aan het potentieel van een cryptomunt.
  • Investeren in nieuwe crypto’s brengt risico’s met zich mee, dus diversificatie en risicobeheer zijn cruciaal.
  • De toekomst van crypto hangt af van technologische vooruitgang, regelgeving en adoptie door het grote publiek.

De wereld van cryptocurrency verandert snel. Er komen steeds nieuwe cryptomunten op de markt, zoals de goedkope crypto. Voor investeerders die op zoek zijn naar groeikansen op lange termijn, kan het vinden van veelbelovende nieuwe projecten zoals de beste nieuwe cryptomunten winstgevend zijn. Het is echter belangrijk om eigen onderzoek te doen. Daarnaast is het essentieel om de risico’s te begrijpen voordat je investeert in nieuwe cryptomunten. In dit artikel geven we een klein overzicht van waar je op moet letten bij het investeren in nieuwe cryptomunten met potentie voor 2024.

7 beste nieuwe cryptomunten met potentie 2024

  1. 5thScape (5SCAPE)
  2. Cardano (ADA)
  3. Ethereum (ETH)
  4. Polygon MATIC
  5. Ripple (XRP)
  6. Monero (XMR)
  7. VeChain (VET)

Een crypto bull run is een periode waarin de prijzen van de meeste cryptocurrencies op de markt aanzienlijk stijgen in een relatief korte tijd. Deze prijsstijging wordt vaak gedreven door een algemeen positief marktsentiment en gunstig nieuws of ontwikkelingen in de crypto-ruimte. Het omvat ook sterk investeerdersvertrouwen in de cryptomarkt.

Laten we nu een diepere blik werpen op de 7 door ons geselecteerde picks die u in uw portfolio zou moeten hebben voordat de volgende bull run arriveert.

1. 5thScape (5SCAPE) 

    5thScape is het eerste AR/VR-ecosysteem van het internet, met een bibliotheek boordevol meeslepende inhoudservaringen. Het gebruikt Ethereum’s veilige blockchaintechnologie en Skale Layer 2’s toegevoegde schaalbaarheid om kwalitatieve meeslepende digitale ervaringen te leveren aan zijn gebruikers. Met 5 AAA-games, honderden blockbusterfilms, educatieve ervaringen en nog veel meer onder zijn hub, is het project klaar om zijn stempel te drukken op de cryptocurrencymarkt. 5thScape-gebruikers kunnen het native token van het platform, 5SCAPE, verwerven om te genieten van de inhoud van hun keuze.

    Klik hier om 5thScape te bezoeken >>>

    Waarom het de beste tijd is om 5SCAPE Crypto te kopen: De AR/VR-markt groeit snel. Door de groeiende interesse in VR-ervaringen die 5thScape biedt, is dit project perfect gepositioneerd om te profiteren van de bloeiende VR-sector. De unieke functies, meerdere contentsegmenten onder één dak en AAA-games maken het een sterke kandidaat als digitaal actief. Investeren in 5thScape nu zou u aanzienlijke rendementen kunnen opleveren naarmate de VR-markt blijft groeien.

    2. Cardano (ADA) 

    Cardano is een blockchainplatform dat bekend staat om zijn sterke focus op beveiliging, schaalbaarheid en duurzaamheid. Het helpt bij het creëren van “slimme contracten” en dApps. De echte toepassingen van Cardano’s blockchain zijn onder meer supply chain management, identiteitsverificatie en financiële diensten. Bekende projecten zoals Atala PRISM en partnerschappen met overheden tonen het potentieel van Cardano om verschillende industrieën te transformeren.

    Waarom het de beste tijd is om ADA Crypto te kopen: Cardano’s voortdurende ontwikkeling en sterke community-ondersteuning maken het een veelbelovende investering. Met aankomende upgrades en toenemende adoptie in echte toepassingen, is ADA klaar voor groei. Cardano nu kopen zou een strategische zet kunnen zijn voor de volgende belangrijke mijlpalen.

    3. Ethereum (ETH) 

    Ethereum is ongetwijfeld de koning van blockchainnetwerken. Het is het toonaangevende platform voor dApps en slimme contracten. Het ondersteunt een breed scala aan toepassingen, waaronder DeFi (decentralized finance), NFT’s (non-fungible tokens) en DAO’s (decentralized autonomous organizations). Ethereum’s overgang naar Ethereum 2.0 zal binnenkort de schaalbaarheid verbeteren en het energieverbruik verminderen. Dit zal zijn eerste positie verder versterken, terwijl concurrenten zoals Solana en Avalanche moeite blijven doen om zijn niveau te evenaren.

    Waarom het de beste tijd is om ETH Crypto te kopen: Ethereum’s voortdurende dominantie in de blockchainruimte en de voortdurende upgrades maken het een solide crypto-investering. De grote verschuiving naar Ethereum 2.0 wordt verwacht om de prestaties te verbeteren en meer ontwikkelaars aan te trekken. Investeren in de “zilveren” crypto-token, ETH zou investeerders explosieve rendementen kunnen geven naarmate het platform blijft evolueren.

    4. Polygon (MATIC)

     Men kan Polygon Ethereum’s beste vriend noemen in de blockchainruimte. Het is een layer-2 schaaloplossing voor Ethereum, gemaakt om transactiesnelheden te verbeteren en kosten te verlagen. Het ondersteunt een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder DeFi, NFT’s en gaming. Er zijn bekende merken zoals Reddit, Meta en Starbucks die met Polygon hebben samengewerkt om zijn technologie te gebruiken voor schaalbare oplossingen.

    Waarom het de beste tijd is om MATIC Crypto te kopen: Polygon’s groeiende ecosysteem en strategische partnerschappen positioneren het voor aanzienlijke groei. Naarmate meer projectontwikkelaars op zoek zijn naar schaalbare oplossingen, zal de adoptie van Polygon door ontwikkelaars toenemen. Investeren in het MATIC crypto-token nu zou gunstig kunnen zijn voor uw portfolio naarmate de vraag naar efficiënte blockchain-oplossingen stijgt.

    5. Ripple (XRP)

     Ripple richt zich op het leveren van snelle en goedkope grensoverschrijdende betalingen aan zijn gebruikers. Het RippleNet-netwerk verbindt grote financiële instellingen wereldwijd, waardoor soepele transacties mogelijk zijn. Ripple’s partnerschappen met topbanken en grote financiële instellingen benadrukken het potentieel om de wereldwijde betalingsindustrie te transformeren.

    Waarom het de beste tijd is om XRP Crypto te kopen: Ondanks regelgevende uitdagingen blijft Ripple zijn netwerk uitbreiden en nieuwe partnerschappen aangaan. De groeiende vraag wereldwijd naar robuuste grensoverschrijdende betalingsoplossingen kan XRP naar aanzienlijke prijswaardering duwen. Investeren in Ripple nu zou een strategische zet kunnen zijn voor potentiële regelgevende duidelijkheid.

    6. Monero (XMR) 

    Monero is een privacygerichte cryptocurrency die veilige en ontraceerbare transacties biedt. Het wordt veel gebruikt voor vertrouwelijke transacties (meestal door onderzoeksjournalisten of klokkenluiders) en heeft populariteit gewonnen in sectoren die een verhoogde privacy vereisen. Monero’s unieke functies maken het een voorkeurskeuze voor gebruikers die anonimiteit willen bij hun transacties. De meerderheid van online en offline handelaars heeft begonnen Monero te accepteren als betaalmethode.

    Waarom het de beste tijd is om XMR Crypto te kopen: Door de groeiende zorgen over privacy en gegevensbeveiliging is Monero’s waardepropositie relevanter dan ooit. De robuuste privacyfuncties en groeiende adoptie maken het een sterke kandidaat voor investering. Investeren in Monero nu zou u hoge rendementen kunnen opleveren naarmate privacy een topprioriteit wordt voor mensen wereldwijd.

    7. VeChain (VET) 

    VeChain is een blockchainplatform dat speciaal is gemaakt voor supply chain management en bedrijfsprocessen. Het helpt bij het volgen en verifiëren van producten tijdens het supply chain-proces, waardoor transparantie wordt gewaarborgd en fraude wordt verminderd. VeChain’s partnerschappen met grote bedrijven zoals Walmart en BMW demonstreren zijn impact in de praktijk.

    Waarom deze nieuwe cryptomunten beloftevol zijn voor 2024

    Deze tien nieuwe cryptomunten zijn slechts een klein deel van de vele projecten die aandacht krijgen in de snel groeiende cryptomarkt. Wat deze munten speciaal maakt, is hun vermogen om echte problemen op te lossen. Ze bieden innovatieve oplossingen en creëren waarde voor hun gebruikers.

    Of ze de verwachtingen waar kunnen maken, is nog onzeker. Maar ze tonen zeker de diversiteit en het potentieel van blockchain-technologie.

    Unieke technologieën en toepassingen

    Een van de belangrijkste redenen waarom de nieuwe cryptomunten veelbelovend zijn, is hun focus op unieke technologieën en toepassingen. Ze hebben verschillende geavanceerde oplossingen, waaronder moderne consensusmechanismen en technologieën die privacy verbeteren. Ook zijn er blockchain-gebaseerde oplossingen voor de gezondheidszorg. Deze munten verleggen de grenzen van wat mogelijk is met blockchain en hebben een duidelijke roadmap voor de ontwikkeling van hun unieke technologieën en toepassingen, zoals de innovatieve Layer 2 technologie van Pepe Unchained. Daarnaast is een aanzienlijk aantal tokens van de totale voorraad bestemd voor de presale, wat aangeeft dat er veel vertrouwen is in de toekomstige waarde van deze munten. Met maar liefst 1,6 miljard tokens beschikbaar in de presale, is dit een kans om er vroeg bij te zijn en voordeel te halen uit de lage prijzen. Deze technologische vooruitgang kan zorgen voor meer efficiëntie, veiligheid en toegankelijkheid in diverse sectoren, wat bijdraagt aan de waarde van cryptocurrency in het algemeen.

    Sterke ontwikkelteams en roadmap

    Een ander goed teken is dat er sterke ontwikkelteams zijn achter deze projecten. Deze teams bestaan uit ervaren ontwikkelaars, ondernemers en experts in hun vak. Ze zijn toegewijd aan hun visie. Ook hebben deze projecten meestal een duidelijke roadmap met duidelijke doelstellingen en mijlpalen. Dit geeft beleggers vertrouwen in de langetermijnplannen van het project.

    Gemeenschapsondersteuning en ecosystemen

    Een actieve en groeiende gemeenschap is belangrijk voor het succes van elke cryptomunt. Gelukkig hebben veel van deze nieuwe projecten al een vaste groep van ontwikkelaars, beleggers en fans. Deze gemeenschappen helpen het project te promoten, nieuwe functies te testen en het ecosysteem uit te breiden. Sterke steun van de gemeenschap, inclusief samenwerkingen met grote partijen zoals Walmart en ontwikkeling van DeFi, is een positief teken voor de toekomst van deze munten, waaronder die van de Digital Currency Group.

    Potentieel voor massale adoptie

    Veel van deze nieuwe cryptomunten kunnen door gewone mensen worden gebruikt. Ze helpen betalingen eenvoudiger te maken en maken het mogelijk om fysiek te betalen met je cryptocurrencies. Dit opent de deur voor massale adoptie van de nieuwste digitale valuta. Ook maken ze financiële diensten toegankelijker en verbeteren ze de gezondheidszorg. Deze munten bieden oplossingen voor dagelijkse problemen. Als ze veel gebruikers kunnen aantrekken, kunnen ze de manier veranderen waarop we leven en werken.

    Hoe te investeren in nieuwe cryptomunten

    Investeren in nieuwe cryptocurrencies kan spannend zijn, maar ook risicovol. Voordat je investeert, is het erg belangrijk om zelf onderzoek te doen. Je moet de risico’s begrijpen en een goede beslissing nemen.

    Enkele belangrijke factoren om over na te denken zijn de technologie achter de munt, het team dat aan het project werkt, de roadmap en de algemene marktomstandigheden.

    Het belang van onderzoek naar nieuwe projecten

    Voordat je geld stopt in een nieuwe cryptomunt, is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar het project. Lees de whitepaper en kijk naar de website. Beoordeel het team en hun ervaring. Zoek ook naar informatie over hun samenwerkingen en de vooruitgang die ze hebben gemaakt. Probeer te begrijpen wat hun plannen voor de toekomst zijn, hoe ze ertegenover staan in de concurrentie, en of hun doelen haalbaar zijn voor een beter beeld van de markt. Het belang van onderzoek naar nieuwe projecten, vooral voor DeFi, is cruciaal voor het nemen van weloverwogen beslissingen in de wereld van cryptomunten. Met behulp van The Graph, een platform dat data van verschillende DeFi-projecten verzamelt en weergeeft, kun je gemakkelijk een overzicht krijgen van de nieuwste projecten en hun prestaties. Het gebruik van The Graph is vooral handig als je enige programmeerkennis hebt, maar het is ook een waardevolle tool voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van cryptomunten.

    Waar je nieuwe cryptomunten kunt vinden en kopen

    Er zijn verschillende manieren om nieuwe munten te vinden en te kopen. Cryptocurrency-exchanges zijn de meest voorkomende plekken om te handelen in crypto. Veel exchanges bieden een groot aantal nieuwe munten aan. Ook zijn er Initial Coin Offerings (ICO’s). Bij ICO’s verkopen projecten tokens om hun ontwikkeling te financieren.

    Risicobeheer bij investeringen in nieuwe munten

    Investeren in nieuwe cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee. De cryptomarkt is onstabiel en de waarde van nieuwe munten kan snel dalen. Het is belangrijk om alleen te investeren wat je kunt missen. Je moet je investeringen ook spreiden.

    Overweeg om je geld in een groep munten te steken in plaats van alles in één project.

    De cryptocurrency-wereld verandert steeds. Er zijn regelmatig nieuwe trends. Van decentrale financiën (DeFi) tot non-fungible tokens (NFT’s) en de metaverse, de kans op groei en innovatie is groot.

    Beleggers en geïnteresseerden moeten goed op de hoogte blijven van deze trends. Ze kunnen zo gebruikmaken van nieuwe mogelijkheden.

    De opkomst van duurzame crypto-oplossingen

    Met de groeiende zorgen over het milieu komt er ook meer vraag naar duurzame cryptocurrency-oplossingen. Veel projecten werken eraan om de impact van blockchain-technologie op het milieu te verkleinen. Ze doen dit door energiezuinige methoden te gebruiken en over te schakelen op hernieuwbare energie. 

    Het lijkt erop dat duurzame cryptocurrency-projecten, zoals The Sandbox, die inspelen op de opkomst van digitale werelden en de metaverse, in de toekomst populairder zullen worden. Analisten verwachten dat The Sandbox, met samenwerkingen zoals die met Snoop Dogg, tegen 2024 zal stijgen naar € 0,5700 en zelfs doorstoten naar € 0,9200 in 2026. De opkomst van duurzame crypto-oplossingen lijkt dus een blijvertje te zijn.

    De integratie van blockchain in dagelijkse technologie

    Blockchain-technologie vindt steeds meer toepassingen in het dagelijks leven. Het kan gebieden zoals supply chain management, identiteitsverificatie en het Internet of Things (IoT) verbeteren. Blockchain heeft de kracht om verschillende industrieën te veranderen. Naarmate deze technologie volwassen wordt, kunnen we verwachten dat blockchain vaker wordt geïntegreerd.

    Verwachtingen rond quantum computing en crypto

    Quantum computing is een nieuwe technologie die de cryptomarkt zou kunnen veranderen. Op dit moment worden quantumcomputers nog steeds ontwikkeld. In de toekomst kunnen ze mogelijk de huidige encryptiemethoden breken. Deze mogelijkheid heeft geleid tot veel onderzoek en werk aan quantumresistente cryptografie. Dit heeft als doel om cryptocurrency in de toekomst veilig te houden.

    Uitdagingen voor nieuwe cryptomunten

    Nieuwe cryptomunten hebben veel potentieel. Maar ze zien ook grote uitdagingen. Ze moeten omgaan met regels en wetgeving. Er is veel concurrentie van bestaande cryptocurrencies. Ook moeten ze het vertrouwen van het grote publiek winnen. Dit zijn enkele van de moeilijkste problemen die ze moeten oplossen.

    Navigeren door regelgeving en compliance

    De regels voor cryptocurrency veranderen nog steeds. Ze zijn anders in elk land. Nieuwe cryptomunten moeten voldoen aan veel verschillende wetten en regels. Dit kan zwaar zijn voor nieuwe bedrijven en kleine projecten. Het is belangrijk om duidelijke en geschikte regels te hebben. Dit helpt de groei van de cryptocurrency-industrie.

    Het belang van gemeenschapsopbouw en vertrouwen

    Vertrouwen is erg belangrijk in de cryptomarkt. Nieuwe cryptocurrencies moeten vertrouwen winnen bij investeerders, gebruikers en regelgevers. Ze kunnen dit doen door duidelijk te zijn over hun technologie, team en financiën. Het opbouwen van een sterke en betrokken gemeenschap is ook cruciaal.

    Competitie met gevestigde cryptocurrencies

    Nieuwe cryptomunten hebben veel concurrentie van grote namen zoals Bitcoin en Ethereum. Deze bekende munten hebben al een grote groep gebruikers, een sterke gemeenschap van ontwikkelaars, en veel liquiditeit. Als nieuwe projecten willen concurreren, moeten ze zich anders maken. Dit kan door unieke functies, betere technologie, of door zich te richten op een bepaalde markt. 

    Een voorbeeld hiervan is Shiba Shootout, een opkomende cryptocurrency gebouwd op de Ethereum-blockchain die concurreert met andere bekende meme-cryptocurrencies zoals Dogecoin. Wat Shiba Shootout uniek maakt, is onder andere Shibarium, het Shiba Shootout-metaverse en ShibaSwap, een decentrale beurs. 

    Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Shiba Shootout al een sterke gemeenschap van supporters en investeerders opgebouwd, wat laat zien dat het potentieel heeft om te concurreren met gevestigde cryptocurrencies. Bovendien hebben bezitters van de $SHIBASHOOT coin de mogelijkheid om mee te beslissen over de toekomst van deze cryptomunt, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor investeerders die op zoek zijn naar meer betrokkenheid bij hun investeringen.

    Veiligheidstips voor investeringen in nieuwe crypto

    Veiligheid is heel belangrijk als je in cryptocurrency investeert, vooral met nieuwe munten. Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om je investeringen te beschermen. Dit helpt tegen hacks, oplichting en andere bedreigingen.

    Het is goed om alert te zijn. Je moet je onderzoek doen. Neem ook de juiste voorzorgsmaatregelen om je cryptocurrency veilig te bewaren.

    Het herkennen van frauduleuze projecten

    Fraude en oplichting komen vaak voor in de cryptocurrency-industrie. Het is belangrijk om te weten hoe je nep-projecten kunt herkennen en vermijden.

    Wees voorzichtig met projecten die onrealistische beloftes maken. Kijk uit voor projecten die niet duidelijk zijn over hun team en technologie. Ook moet je oppassen als ze je onder druk zetten om snel te investeren.

    Veilig opslaan van crypto-assets

    De veiligste manier om je cryptocurrency op te slaan is in een hardware wallet gevuld met ETH, USDT of BNB. Dit is een fysiek apparaat dat je privésleutels offline houdt in een eigen Layer-2 chain op Ethereum, genaamd MemeVault. 

    Dit helpt om ze te beschermen tegen hacks en malware. Er zijn ook andere opties, zoals software wallets en exchange wallets. Maar deze zijn niet zo veilig als de best wallet gevuld met ETH, USDT of BNB die nu beschikbaar is, de hardware wallet in de eigen Layer-2 chain.

    Gebruik maken van betrouwbare uitwisselingen en wallets

    • Kies altijd voor bekende en betrouwbare cryptocurrency-exchanges en wallets.
    • Doe je onderzoek en lees reviews van andere gebruikers voordat je een platform kiest.
    • Zorg ervoor dat het platform sterke beveiligingsmaatregelen heeft, zoals two-factor authentication (2FA) en cold storage voor de meeste gebruikersfondsen.

    Conclusie 

    Samenvattend lijkt de toekomst van cryptocurrency rooskleurig met nieuwe projecten zoals 5thscape, CryptoRevolution, QuantumPay en anderen. Deze nieuwe cryptocurrencies brengen unieke technologieën, sterke teams en ondersteuning van de gemeenschap. Dit suggereert dat er potentieel kan zijn voor veel mensen om ze te adopteren. 

    Als je in deze munten wilt investeren, zorg er dan voor dat je grondig onderzoek doet en je risico’s zorgvuldig beheert. Gebruik ook vertrouwde beurzen en portefeuilles. Naarmate de cryptowereld verandert, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van trends, regels en veiligheidsmaatregelen om goed te presteren in je investeringen. Door je investeringen te spreiden en op zoek te gaan naar nieuwe technologie, kun je uitdagingen het hoofd bieden en kansen vinden in de veranderende wereld van cryptocurrency.

    Frequently Asked Questions

    Wat maakt een nieuwe cryptomunt beloftevol?

    Een nieuwe cryptomunt kan veelbelovend zijn. Dit komt door unieke technologie en een actieve community. Daarnaast heeft het een positieve impact. Lage transactiekosten zijn een ander goed teken. Ook zijn er signalen dat het project een mooie toekomst tegemoet gaat.

    Hoe beoordeel ik de potentie van een nieuwe cryptomunt?

    Bekijk de totale voorraad, nieuwe ontwikkelingen en de koersgeschiedenis. Een hoog rendement in het verleden biedt geen garantie voor de toekomst, maar het kan wel een goed signaal zijn.

    Zijn nieuwe cryptomunten riskanter dan gevestigde munten?

    Over het algemeen wel. Het is heel belangrijk om goed om te gaan met risico’s. Maak een sterke marktanalyse en zorg voor diversiteit in je portfolio als je met nieuwe cryptomunten werkt. Dit is geen financieel advies.

    Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe cryptomunten met potentie?

    Volg nieuws over cryptocurrency op sociale media en forums. Kijk ook naar de ‘airdrop seizoenen’ voor informatie over nieuwe projecten.

    De rol van community in het succes van een cryptomunt

    Een actieve community is heel belangrijk. Samenwerking in de community is nodig. Beloningen en motivatie helpen daarbij. Ook is het opbouwen van vertrouwen belangrijk. Daarnaast is een sterke online aanwezigheid nodig, met manieren om feedback te geven.

    Bouwen aan een sterke online aanwezigheid

    Gebruik sociale media en digitale marketing. Focus op online verbinding met gebruikers. Dit helpt om de merkbekendheid te verhogen en meer interactie te maken.

    De toekomst van financiën: Blockchain en beyond

    Blockchain technology, DeFi development with smart contracts, tokenization, and decentralized finance are all helping to shape the future of finance and improve financial inclusion.

    De impact van DeFi op traditioneel bankieren

    DeFi daagt traditionele banken uit. Het maakt lenen tussen mensen mogelijk. Het automatiseert diensten en verlaagt de kosten. Het is ook toegankelijker en transparanter voor iedereen.

    Tokenisatie van assets en wat dit betekent voor investeerders

    Tokenisatie maakt digitale eigendommen mogelijk. Het zorgt ook voor een gedeeld eigendom en nieuwe kansen om te investeren. Dit verhoogt de liquiditeit van bezit met security tokens.

    Blockchain-technologie en de toekomst van transacties

    Blockchain zorgt ervoor dat je snel internationale betalingen kunt doen. Dit komt met lage transactiekosten. Het systeem werkt zonder dat je een derde partij nodig hebt, en smart contracts worden efficiënt uitgevoerd.

    Het bijhouden van technologische ontwikkelingen en innovaties

    • Volg nieuwe crypto projecten.
    • Kijk naar technologische vooruitgang.
    • Blijf op de hoogte van software updates.
    • Bezoek blockchain conferenties.
    • Gebruik educatieve bronnen.

    Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

    Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!